Un criminal s-a filmat cum ucide o femeie într-o cameră de hotel. Unde au ajuns imaginile

Dată publicare: 11-10-2019 16:16
Dată actualizare: 11-10-2019 16:41


crimă card memorie

Un bărbat din Alaska a fost pus sub acuzare pentru crimă, după ce autoritățile au spus că un card de memorie găsit pe stradă conținea înregistrări video cu momentul în care acesta ucide o femeie.

Femeia ucisă în filmare este Kathleen J. Henry, în vârstă de 30 de ani, a transmis joi poliția din Anchorage, conform CNN.

În data de 30 septembrie, o femeie a sunat la poliție după ce a găsit pe stradă un card de memorie cu mai multe filmări și fotografii în care o tânără este răpită, bătută și strangulată.

Pe cardul de memorie se aflau 39 de fotografii și 12 înregistrări video, în care o femeie stătea pe podea, lângă un pat, dezbrăcată și plină de sânge.

În înregistrări, femeia este strangulată și se străduiește să respire în timp ce bărbatul care o chinuie râde, se menționează în dosarul deschis de autorități.

Polițiștii au transmis că femeia din înregistrare a fost ucisă la începutul lunii septembrie.

La două zile după ce au intrat în posesia cardului de memorie, polițiștii au fost chemați la o locație din sudul orașului în care se aflau rămășițe umane, despre care cred că aparțin femeii ucise în înregistrările video. Rămășițele femeii au fost găsite pe marginea unui drum.

În data de 8 octombrie, autoritățile l-au identificat și arestat pe principalul suspect, Brian Steven Smith, un imigrant sud-african în vârstă de 48 de ani.

După mai multe cercetări, polițiștii au ajuns la concluzia că femeia a fost ucisă în hotelul TownePlace Suites by Marriott din orașul Anchorage, în care bărbatul a fost cazat în perioada 2-4 septembrie.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

 

 

 

 

 

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO