Bătaie în Oradea. Un tânăr și-a pierdut cunoștința după un pumn

Dată publicare: 07-01-2018 17:45
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


bataie oradea

Un tânăr a ajuns la spital după o încăierare petrecută în noaptea de vineri spre sâmbătă în centrul orașului Oradea, în Pasajul Vulturul Negru.

În imaginile surprinse de un martor și publicate de bihon.ro se poate observa cum un tânăr se distanțează de un grup în mijlocul căruia se afla o persoană căzută la pământ. Acesta avea probleme vizibile cu echilibrul când asupra lui s-a năpustit un alt tânăr. Agresorul l-a lovit cu pumnul în plină figură, iar victima și-a pierdut cunoștința și a căzut la podea.

Potrivit unor informații bihon.ro, întreg scandalul ar fi pornit chiar de la tânărul lovit. Se pare că acesta ar fi agresat, înainte să fie lovit, două persoane, o fată și un băiat.

La fața locului s-a deplasat un echipaj cu asistent de la Serviciul Județean de Ambulanță, care i-au acordat primul ajutor tânărului lovit. Victima a suferit un traumatism cranio-cerebral și a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Oradea.

Potrivit agent șef adjunct de poliție Ioana Lascău, în cauză a fost deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Sursa: Bihon


VIDEO PROTVPLUS.RO