Bărbatul care a rănit o vânzătoare în timpul unui jaf, reţinut când voia să fugă din ţară

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
politia
Pro TV

Bărbatul care a rănit cu cuţitul o vânzătoare din Arad în timp ce comitea un jaf într-un magazin alimentar a fost prins de autorităţi duminică seara, în timp ce încerca să plece din ţară, în Ungaria.

Agresorul are 33 de ani, este recidivist, iar în timpul audierilor şi-a recunoscut fapta, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie, potrivit News.ro.

Poliţiştii arădeni au reuşit identificarea suspectului la scurt timp după atacul comis într-un magazin alimentar din vecinătatea Gării Arad, el fiind dat în urmărire.

Duminică seara, bărbatul a fost depistat în apropiere de Vama Nădlac, cu puţin timp înainte de a părăsi ţara, şi a fost reţinut pentru 24 de ore.

Conform procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, agresorul este din Iaşi, are 33 de ani şi este recidivist. În urmă cu un an, el a fost eliberat din Penitenciarul Arad, unde a ispăşit o condamnare pentru furturi.

În timpul audierilor, el şi-a recunoscut fapta, urmând să fie prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

În imaginile video surprinse de sistemul de supraveghere al magazinului se vede că agresorul bea o cafea înainte să atace. Când vânzătoarea merge într-o încăpere din spate pentru a lua marfă, este urmărită şi atacată cu un cuţit, reuşind să fugă cu aproximativ 1.000 de lei.

Femeia a fost transportată la spital după ce primii clienţi sosiţi în magazin au cerut ajutor la 112.

Medicii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad spun că victima are răni uşoare în zona feţei, respectiv la buză şi la ureghe, dar şi în zona coapselor. Victima a rămas internată pentru supraveghere, urmând să fie externată luni.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO