Bărbat condamnat la 10 ani de închisoare din cauza unui mesaj pe Facebook


Ultimul update: Duminica 10 Martie 2019 16:44
Data publicarii: Duminica 10 Martie 2019 16:41
Categorie: Stiri Diverse
facebook

Un bărbat din Malaysia a fost condamnat la 10 ani de închisoare, după ce l-a insultat pe profetul Mohamed și Islamul pe pagina sa de Facebook, a anunțat poliția. Tânărul de 22 de ani a pledat vinovat.

Poliția din Malaysia a mai acuzat alte 3 persoane care au scris mesaje jignitoare la adresa ideologiei islamice, pe rețelele sociale, scrie CNN.

Printre aceștia se numără și un bărbat de 52 de ani. Acuzațiile împotriva celor patru au fost făcute vineri pe motiv că aduc "prejudicii menținerii armoniei religioase, publicarea oricărei declarații pentru a incita o comunitate" și "utilizarea necorespunzătoare a serviciilor de rețea", a declarat inspectorul general al Poliției.

Secțiunea 233 din Legea comunicațiilor și multimedia din 1998 din Malaysia se referă la utilizarea necorespunzătoare a facilităților de rețea sau a serviciilor de rețea.

"Poliția a primit 929 de plângeri în întreaga țară cu privire la aceste cazuri și a deschis 16 dosare asupra cazurilor legate de insultarea Islamului", a declarat Mohamad Fuzi, inspectorul general al poliției.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN

Reactia PSD dupa ce Facebook a sters 31 de pagini cu stiri care laudau oameni din partid
Cum ar fi dispărut 1,4 miliarde de lei din buget. Ar lipsi bani şi din contribuţia la UE
Cum ar fi dispărut 1,4 miliarde de lei din buget. Ar lipsi bani şi din contribuţia la UE
VIDEO PROTVPLUS.RO