Apariție spectaculoasă la Constanța. Moș Crăciun a ieșit din mare cu un sac plin de cadouri

Ultima actualizare: 20-12-2019 10:15

O apariţie spectaculoasă a avut loc joi în Portul Militar Constanța. Echipat corespunzător, cu un sac impermeabil plin cu daruri pentru copii, alături de reni şi Crăciunițe, Moş Crăciun a ajuns înotând la copiii de la malul mării.

Anul acesta, temperatura apei nu i-a dat mari bătăi de cap, a fost întâlnit cu mult soare şi o vreme superbă.

Şi poliţiştii din Alba au vrut să aducă bucurie în sufletele a zeci de copii ocrotiţi într-un centru de tip familial din judeţ, acum în prag de sărbători. Aşa că s-au transformat pentru câteva ore în spiriduşii lui Moş Crăciun.

Cu sacul plin cu daruri pentru copii, obosit, după ore bune de înot, Moş Crăciun a ajuns în Portul Militar din Constanța. A fost aşteptat de peste 70 de copii. Venirea lui Moşului din mare este deja o tradiţie.

De câţiva ani copiii scafandrilor militari sunt bucuroşi să-l întâlnească pe Moş Crăciun scafandru. Iar de fiecare dată le povesteşte copiilor toate peripeţiile de pe drum.

Reporter: Cum a venit moşul?
Alessia: Pe sub apă şi a foat super, un moment unic în viaţă! Mai întâi a luat sania, s-a prăbuşit, a intrat la apă să ia sacul şi renii, drum lung, că ajungea mai repede.

Cmdr. Marian Tanase - comandatul Diziunii 75 Scafandri: "Moş Crăciun întotdeauna găseşte o soluţie şi vine în diferite moduri dar la noi vine pe sub apă. L-am aşteptat un an întreg şi anul acesta n-a reuşit să-şi mai piardă renii a venit şi cu renii prin apă. Moşul este antrenat, e antrenat în orice condiţii, pentru noi el se antrenează tot anul."

Odată ce au primit mult aşteptatele cadouri, copii au fost nerăbdători să vadă ce se afla în pachetele.

Reporter: E ceea ce ţi-ai dorit?
Fetiță: Daaaa!
Reporter: Ce ai primit?
Fetiță: Păpuşica!

Şi la Alba a venit Moşu. Cum zăpada lipseşte anul acesta el a înlocuit sania cu autospeciala de poliţie. Bătrânelul aşteptat de toţi copiii cuminţi a ajuns la centrul de tip familial din Stremț, unde sunt îngrijiţi 16 copii.

Poliţiştii din Alba au vrut să aducă bucurie în sufletele copiilor, aşa cum fac de câţiva ani de sărbători şi nu numai.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO