A reușit să mănânce gratis la un fast-food timp de un an. Cum i-a păcălit pe angajați

14-05-2019 17:20

Fast-food

Un student în vârstă de 27 de ani a păcălit angajații de la un fast-food din orașul Durban din Africa de Sud, pe care i-a convins să îi ofere mâncare gratis timp de un an, pretinzând că este un inspector de la controlul calității.

 

Tânărul de la Universitatea KwaZului Natal, a cărui identitate nu a fost făcută publică, venea la fast-food cu limuzina, susținând că a fost trimis de la sediul lanțului de restarante ca să testeze standardele calității alimentare.

El purta costum și intra în restaurant cu o mapă, în care nota diverse lucruri atunci când intra în bucătărie, scrie Daily Mail.

„Când intra în fast-food, încercat cu toții să ne comportăm cât mai frumos ca să nu îi supărăm pe cei de la sediul central. Era foarte convingător, pentru c era încrezător și alți colegi îl cunoșteau. Când venea la noi, intra în bucătărie și verifica totul, lua notițe și cerea să guste mâncarea. Probabil că înainte a lucrat l KFC, pentru că el cunoștea totul”, a declarat un angajat de la unul din restaurantele în care tânărul venea „în control”.

El avea chiar și o legitimație pe care scria că lucrează la sediul central al companiei.

Potrivit Daily Mail, el ar fi fost arestat, fiind acuzat de înșelătorie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO