A pierdut jumătate din greutatea corpului după un incident umilitor: ”A fost nevoie de 3 bărbați”

09-03-2018 13:12


Laura Cosbie

O britanică de 35 de ani, mamă a doi copii, care spune că s-a simţit umilită în timp ce a rămas blocată într-un montagne russe, a câştigat un premiu pentru slăbit, după ce a pierdut aproape jumătate din greutatea ei corporală.

Femeia a slăbit aproximativ 58 de kilograme, informează PA.

Laura Cosbie a reuşit să slăbească după ce s-a alăturat asociaţiei Slimming World din Aylestone, o suburbie a oraşului britanic Leicester.

Ea avea o greutate de 120,4 kilograme şi, după ce a slăbit, a ajuns la greutatea de 62,3 kilograme.

"Eu şi soţul meu am mers la Alton Towers şi am decis să ne distrăm făcând o cursă într-un montagne russe. După ce m-am chinuit puţin, am reuşit să îmi prind centurile de siguranţă, dar după ce cursa a început, am intrat în panică, gândindu-mă că nu voi putea să îmi susţin propria greutate şi am plâns pe toată durata cursei", a declarat ea.

"Când trenuleţul s-a oprit, am încercat cu disperare să îmi desprind centurile de siguranţă şi să ies, însă nu am putut să mă mişc. În cele din urmă, a fost nevoie de trei bărbaţi pentru a mă scoate de acolo şi m-am simţit atât de umilită - mai ales că toţi ceilalţi turişti care stăteau la coadă mă priveau - încât am mers direct acasă", a adăugat Laura Cosbie.

Britanica, fostă angajată a unui magazin, are un fiu, Joshua, în vârstă de 12 ani, şi o fiică, Charlotte, în vârstă de nouă ani. Ea a câştigat titlul de Consultantul anului 2018 pentru slăbit, decernat de Slimming World.

Laura Cosbie lucrează în prezent pentru asociaţia menţionată şi coordonează activităţile acesteia din oraşul ei de reşedinţă, Leicester, ajutând alte persoane care doresc să slăbească

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO