A fost eliberată după ce și-a ucis bebelușul. A adormit peste el

11-09-2019 22:42


femeie

O femeie din Marea Britanie în vârstă de 26 de ani a fost eliberată din închisoare, după ce și-a ucis copilul. Aceasta a consumat o cantitate mare de alcool și a adormit peste bebeluș.

Inițial, femeia a fost condamnată la doi ani și patru luni de închisoare, după ce și-a recunoscut faptele, însă a fost eliberată după ce judecătorii curții de apel din Londra i-au redus sentința la 16 luni, ca mai târziu să o suspende, informează Metro.

Potrivit declarațiilor judecătorului care s-a ocupat de proces, femeia ar fi ieșit cu sora ei și copilul. Martorii ar fi văzut că bebelușul era ținut de mama sa în timp ce ea dansa, iar camerele de luat vederi au surprins momentul în care ea îl arunca în aer, înainte de a-l prinde înapoi.

În timpul ieșirii, surorile au întâlnit trei bărbați care stăteau în zonă și au rămas la ei. Femeia ar fi hrănit bebelușul înainte să-l pună în pat și să se culce lângă el.

Când sora ei a venit în camera ei, a observat-o că stătea peste copilul, care era inconștient și sângera. În ciuda eforturilor de a salva bebelușul, acesta a fost declarat mort la spital.

Rapoartele psihologice au arătat că moartea copilului a avut un impact semnificativ asupra stării psihice a mamei și că aceasta suferă de depresie.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Metro

VIDEO PROTVPLUS.RO