A făcut înconjurul lumii, dar când s-a întors acasă a avut un şoc. "Era acoperită de plante"


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 26 Februarie 2018 12:20
Categorie: Stiri Diverse
plantatie in casa

Caz uluitor în Marea Britanie, unde o femeie s-a întors dintr-o călătorie în jurul lumii ca să descopere că locuinţa sa devenise sediul unei grupări infracţionale.

Tanya Laverty, care lucra ca voluntar pentru o organizaţie umanitară, şi-a închiriat locuinţa din Wavertree unei familii de sud-coreeni pentru a pleca într-o călătorie în jurul lumii. După o vreme, femeia a intrat însă la bănuieli când a văzut că nu îi mai intră în cont chiria, pe care o vira ulterior băncii pentru a plăti ratele.

A rugat o rudă să verifice locuinţa, iar aceasta i-a spus că de afară se văd nişte ţevi ciudate. Ca urmare, Laverty şi-a întrerupt călătoria ca să vadă ce se întâmplă în casa ei, mai ales că risca să îi ia banca casa.

Când a deschis uşa, a avut un şoc: casa fusese transformată în plantaţie de canabis. „Era acoperită de plante”, a relatat Laverty, citată de Liverpool Echo. „Am început să plâng”.

Femeia a sunat la poliţie iar agenţii au găsit în jur de 200 de plante, care ar fi putut să le aducă traficanţilor în jur de un milion de euro pe an. Ea cere acum ajutorul vecinilor ca să îşi renoveze casa, distrusă de infractori, şi să îşi poată plăti ratele la bancă.

Sursa: Liverpool Echo

VIDEO PROTVPLUS.RO