A cheltuit 10.000 de dolari ca să își impresioneze prietenii cu o poză pe Instagram

23-08-2019 21:50


Disnelyland

O femeie din Marea Britanie a ajuns la sapă de lemn după ce a acumulat datorii de până la 20.000 de dolari ca să meargă în excursii. 

Fiona Melbul, 27 de ani, spune că cheltuit aceste sume din dorința de a-și face prietenii de pe Instagram geloși și dă vina pe rețeaua socială pentru situația în care a ajuns. 

Ea mărturisește că s-a simțit bine când a citit comentariile pline de invidie ale prietenilor la pozele postate de ea din vacanță, potrivit Daily Mail

“Faci acele 10, 20 de fotografii ca să o nimerești pe cea perfectă, le postezi pe rețelele de socializare și apoi aștepți ca prietenii tăi să o vadă. Apoi primești toate acele comentari în care arată că sunt geloși. Mă simt bine că pot face asta”, a spus ea.

"Fratele meu mi-a spus că se va duce la Disneyland și i-am spus că nu pleacă fără mine, așa că am făcut un împrumut. Călătoria cred că m-a costat aproximativ 8.000 de dolari și totul a fost pe credit", a adăugat ea.

Fiona a mai spus că o “fotografia perfectă” făcută l-a Disneyland a costat-o în total 10.000 de dolari, dacă ia în considerare și restul cheltuielilor. Fotografia respectivă a obținut în total de 18 like-uri și trei comentarii.

Femeia ajunsese la un moment dat să aibă o doterie de 20.000 de dolari la un moment dat. Acum ea a fost nevoită să se mute înapoi la părinți, alături de prietenul ei, ca să poată să se redreseze financiar.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO