CSID: Cartofii nu ingrasa! Vezi aici o dieta eficienta!


Ultimul update: Miercuri 10 Octombrie 2012 20:50
Data publicarii: Duminica 31 Mai 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Contrar a ceea ce se stie, cartofii nu ingrasa. Aceasta daca ii fierbeti in coaja si ii consumati raciti. Astfel preparati, cartofii contin doar amidon rezistent, o fibra alimentara care nu se digera.

Numarul mic de calorii este primul atuu al unei portii de caroti fierti si raciti. Au o densitate energetica mica, de doar 80 de calorii pe suta de grame. Consumati cu coaja, devin mai satiosi si implicit potolesc mai repede senzatia de foame.

Cartofii fierti reusesc performanta de a nu periclita silueta si datorita unei substante speciale pe care o contin. In plus aceasta substanta benefica poate chiar stimula eliminarea kilogramelor in plus.

In ciuda avantajelor pe care le ofera, este total contraindicat consumul exlcusiv de cartofi fierti. Ei se pot combina doar cu legume fierte, gratinate sau in salata. De asemenea, trebuie evitata combinatia traditionala carne-cartofi.

In plus, specialistii avertizeaza asupra pericolelor pe care le reprezinta cartofii prajiti, adevarate bombe energetice pline si de substante cu potential cancerigen.

Tags: alimente, sanatate,

CSID: Aditivul E 160 poate reduce riscul de cancer!
Marul, prietenul siluetei!
Mancam mai putine produse lactate si mai ieftine!
VIDEO PROTVPLUS.RO