Conditii de 5 stele pentru proaspetele mamici, la maternitatea Polizu

Ultima actualizare: 07-11-2012 04:15
Rezerva maternitatea Polizu

Conceptul numit de specialisti Salon Unic de Nastere este introdus in premiera pe tara la maternitatea Polizu din Bucuresti. Astfel, viitoarea mamica nu mai este purtata din salon in camera de operatie, ci are acum parte de tot confortul intr-o rezerva.

Medicii vorbesc despre o noua abordare in managementul nasterii fiziologice ce inlocuieste vechiile sali de pre-travaliu si de nastere” cu o rezerva echipata cu absolut tot ce este necesat pentru a asigura o nastere fara probleme. In aceasta rezerva au loc sucesiv TRAVALIUL, NASTEREA si RECUPERAREA tinerei mame.

Dupa care, urmeaza partea cea mai placuta: tanara mamica trece in rezerva CONFORT impreuna cu bebelusul si unde aceasta va sta pana la externare.

In salonul de mai sus, patul in care se va odihni cateva zile tanara mamica are comenzi electrice pentru a usura cat mai mult urcarea si coborarea din el, dar si alegera unei pozitii comode in timpul sederii in pat. O noptiera, un dulap pentru haine, masa cu scaunele pentru vizitatori vin sa sporeasca gradul de confort al acestui salon.

Acest salon va fi unic in tara, deocamdata, pentru ca reprezinta un concept pilot. Este tipul de nastere preferat in proportie de peste 90% de femeile din Statele Unite. Americanii au fost primii care au adoptat acest concept, urmati, ulterior, de europeni si de restul lumii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO