Motivul pentru care Coca-Cola mexicana "are un gust mai bun": de ce nu poate fi facuta in SUA
O versiune a bauturii racoritoare Coca-Cola indulcita cu zahar din trestie si nu cu sirop de porumb, bogat in fructoza, a devenit un adevarat succes printre new-yorkezi.
Producatorii celebrei bauturi folosesc in Statele Unite un indulcitor mai ieftin din cauza legilor care impun restrictii la import si care fac aici zaharul mult mai scump, relateaza Daily Mail.
In aceste conditii new-yorkezii au devenit fanii Coca-Colei imbuteliata in Mexic, unde este indulcita cu zahar din trestie, lucru care ii ofera bauturii un gust si o aroma superioare celei americane.
Chiar daca pretul este un pic mai ridicat, Coca-Cola mexicana a devenit un adevarat succes in State. Varianta "non americana" de Coca-Cola are si o pagina de Facebook cu peste 10.000 de fani, unde reactile consumatorilor sunt laudative: "Este mai buna. Intrebati pe oricine" suna comentariul unui fan.
Coca-Cola indulcita cu zahar din trestie nu a mai fost produsa din 1985 in Statele Unite cand compania a decis folosirea siropului de porumb bogat in fructoza, decizie care a micsorat costurile de productie.
Siropul de porumb are gustul zaharului si este folosit pentru a indulci o gama larga de produse de la iaurt la dulciuri si cereale.