(P) Primavara, ocazia perfectă să alegi o vacanță în Delta Dunării

advertorial

Delta Dunării este o destinație care le are pe toate, motiv pentru care este alegerea iubitorilor de natură, a celor dornici de aventură sau a excentricilor care adoră vacanțele în locuri exclusiviste.

 

Considerată o adevarată minune a României și cunoscută în întreaga lume, Delta este un tărâm asupra căruia dăinuie magia, indiferent de perioada din an în care o vizitezi.

Însă, dacă primele raze ale soarelui și vitalitatea naturii îți dau de veste că primăvara și-a intrat în drepturi, este momentul să nu mai stai pe gânduri și să îți găsești cazare în Delta Dunării primăvara. Da, exact, lunile de primavara sunt ideale pentru a descoperi această perlă naturală îmbrățișată de valurile Mării Negre! Și dacă nu te-am convins, iată câteva argumente care o vor face:

Birdwatching - sau cum să te delectezi privind păsările
 

Vizitând Delta Dunării primăvara te poți delecta privind penajul păsărilor și ascultând ciripitul acestora. Cu siguranță te vei simți ca-n Rai aici, mai ales dacă ești un împătimit al birdwatching-ului. În perioada primăverii își fac simțită prezența printre apele și pe malurile Deltei gâsca cu gât roșu, garlița mare, rațele nordice și multe alte specii de păsări care zboară către zonele lor de cuibărit, după ce și-au petrecut iarna aici. De fapt, specialiștii spun că mai bine de 2000 de specii de păsări migrează în Deltă primăvara; în plus, în acest anotimp vei avea ocazia să observi cele mai fascinante ritualuri de împerechere ale cormoranilor, ale pelicanilor sau ale stârcilor.

Citește și
Ștefan Lobodă, tânărul care la 19 ani a adus aurul României la MMA: „Dacă aș putea, aș lua toți tinerii în sală să facă sport”

Florile de nufăr, plantele renașterii
 

Primăvara, în special perioada aprilie-mai este, de departe, cea mai spectaculoasă din punct de vedere al atracțiilor turistice care te așteaptă în Deltă. Nu doar că acum întreaga vegetație revine la viață, dar poți admira de asemenea nuferii și zalogii înfloriți. De fapt, primăvara este singura perioadă din an în care te poți delecta cu priveliștea oferită de irișii de baltă înfloriți și cu diverse alte plante acvatice. Mai mult decât atât, florile specifice sezonului decorează malurile stărjuite de stuf și de papură, creeând un spațiu de vis!

Plimbările pe canalele Dunării, o activitate de familie
 

Delta Dunării este o destinație care îi fascinează pe aventurieri și pe curioși, dar este, fără îndoială, un obiectiv turistic de neratat pentru familiile cu copii. Primăvara, Delta este inundată de apele Dunării, astfel că ai ocazia să explorezi, alături de cei mici, toate canelele acesteia. Prin urmare, vei zări, pe alocuri, mici insule cu sate într-o mare de apă (Delta ajunge în anotimpul cald la un debit de 16.000 de metri cubi de apă!).

În plus, resortul Green Village îți pune la dispoziție oferte speciale și toate facilitățile pentru a te bucura de un sejur alături de cei dragi într-o zonă care îți va aminti, cu siguranță, de resorturile asiatice de lux. Aici vei avea parte de experiențe unice, vei descoperi locuri exclusiviste, iar în zilele în care vei dori să te destinzi în cadrul resortului, te vei putea bucura de o mulțime de variante de petrecut timp liber.

Articol recomandat de sport.ro
Incredibil! Cum au ajuns Vladimir Putin și Volodimir Zelenski să susțină același lucru
Incredibil! Cum au ajuns Vladimir Putin și Volodimir Zelenski să susțină același lucru

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități
(P) Kaufland celebrează incluziunea persoanelor cu dizabilități

Timp de 4 luni, Kaufland a străbătut mai multe orașe din țară cu proiectul “Caravana A.C.C.E.S.”.

(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro
(P) Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro

Raiffeisen Bank România susține Dăruiește Viață cu 1 milion de euro pentru demararea construcției campusului medical de la Marie Curie.

(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil
(P) 1 milion de litri de ulei alimentar uzat a fost colectat de Auchan România de la clienți și transformat în biocombustibil

În cadrul programului de Colectare și Reciclare a Uleiului Alimentar Uzat, în magazinele Auchan, s-au colectat până în prezent 1 milion de litri de ulei, evitându-se astfel aruncarea necorespunzătoare a acestuia și poluarea mediului înconjurător.

Recomandări
România, sistemul Patriot și elementul surpriză pe care SUA mizează pentru încheierea războiului din Ucraina
România, sistemul Patriot și elementul surpriză pe care SUA mizează pentru încheierea războiului din Ucraina

Într-un interviu acordat pentru Știrile PROTV, ambasadoarea SUA la București, Kathleen Kavalec, a vorbit, printre altele, despre sprijinul pe care România îl acordă Ucrainei.

Fenomen alarmant în Armata Română. Motivul pentru care tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la carieră
Fenomen alarmant în Armata Română. Motivul pentru care tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la carieră

Tot mai mulți ingineri militari aleg să renunțe la uniformă și la beneficiile unei cariere în Armata Română. 

Putin anunță că Occidentul l-a tras pe sfoară atunci când forțele ruse au ajuns lângă Kiev.
Putin anunță că Occidentul l-a tras pe sfoară atunci când forțele ruse au ajuns lângă Kiev. "Au aruncat la gunoi înțelegerea"

Rușii continuă ofensiva în regiunea Harkov. Sunt cel puțin doi morți și 13 răniți, după ce rachetele au lovit zone rezidențiale din al doilea oraș ca mărime din Ucraina.