Anul modei îndrăznețe. Cele mai memorabile ținute ale celebrităților din 2023 | GALERIE FOTO

Anul modei îndrăznețe. Cele mai memorabile ținute ale celebrităților din 2023
Getty

Anul acesta a adus cu sine o explozie de stil în rândul celebrităților, iar vedetele adunate la evenimente precum Met Gala și Săptămâna Modei, și-au etalat cele mai îndrăznețe ținute.  

Multe celebrități au îmbrățișat moda îndrăzneață în acest an, iar covorul roșu a fost plin de rochii transparente, decupaje îndrăznețe și decolteuri adânci, conform Business Insider.

Haideți să privim înapoi la unele dintre cele mai îndrăznețe ținute pe care celebritățile le-au purtat în 2023.

Sam Smith și ținuta din latex la Brit Awards, februarie 2023

La Brit Awards din februarie, Sam Smith a purtat o ținută vestimentară din latex. Costumul negru personalizat al lui Smith se mula pe piept și talie.

Citește și
Eve Gilles
Câștigătoarea Miss Franţa 2024 are părul scurt, o premieră în concurs din 1999 încoace. Cum arată Eve Gilles | GALERIE FOTO
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Halle Bailey și rochia îndrăzneață de la Vanity Fair, martie 2023

La petrecerea Vanity Fair din martie, rochia lui Halle Bailey a fost realizată aproape în întregime din decupaje. Rochia roșie, creația stilistului Nichole Goodman, avea mâneci lungi și o fustă în coloană cu talie joasă, dar corsetul era format din două benzi de material, lăsând abdomenul lui Bailey în mare parte expus.

Sabrina Carpenter și rochia transparentă de la Vanity Fair Oscar Party, martie 2023

Rochia purtată de Sabrina Carpenter la petrecerea Vanity Fair Oscar Party în martie avea un corset transparent. Rochia Paco Rabanne avea un corset transparent cu mâneci lungi, încrustat cu pietre multicolore pe decolteu.

Harvey Guillén și eleganța transparentă de la Vanity Fair Oscar Party

Costumul lui Harvey Guillén de la Vanity Fair Oscar Party a fost realizat dintr-un material floral transparent. Reversurile asimetrice erau încrustate cu bijuterii, adăugând și mai multă textură la aspect. Guillén nu purta cămașă sub costum, atrăgând atenția asupra decolteului.

Kim Kardashian și colierele de perle de la Met Gala, mai 2023

Kim Kardashian a sosit la Met Gala în mai purtând șiruri de perle. Designul Schiaparelli a ales șiruri de perle drapate pe care le-a pus pe decolteul lui Kardashian ca un corset, precum și pe talie, pentru a crea o fustă lungă până la glezne. A purtat, de asemenea, o jachetă crem cu un tren lung drapat în jurul brațelor.


Anne Hathaway și eleganța neconvențională la Met Gala

Anne Hathaway a adus o notă îndrăzneață la Met Gala, aducând un twist neconvențional unei ținute clasice. Versace a creat rochia albă din tweed, cu o fantezie pe toată lungimea ținutei, ținută care a fost accesorizată cu ace de siguranță aurii, semnătura designerului. Ea a completat look-ul cu mănuși asortate, un choker de perle, pantofi cu platformă și o jachetă purtată peste umăr.

Bad Bunny și decupajul îndrăzneț de pe covorul roșu al Met Gala

Bad Bunny a impresionat pe covorul roșu al Met Gala cu un costum alb impecabil, care includea pantaloni simpli, teniși și un șal împodobit cu trandafiri care se întindea pe podea. Cu toate acestea, piesa centrală a look-ului său a fost sacoul alb, lung în față și cu un decupaj îndrăzneț în spate.

Irina Shayk în lenjerie intimă la Cannes Film Festival, în mai

Irina Shayk a făcut lenjeria intimă să arate spectaculos la un eveniment al Festivalului de Film de la Cannes. Purtând lenjerie Gucci transparentă, un sutien și chiloți cu monogramă, Shayk a adăugat un slip de plasă decorat cu diamante masive pe piept și gât. Și-a accesorizat look-ul cu sandale cu toc, mănuși transparente, ochelari de soare negri și ruj roșu.

Florence Pugh și rochia complet transparentă la Paris Haute Couture Fashion Week

La spectacolul Valentino din cadrul Paris Haute Couture Fashion Week în iulie, Florence Pugh a purtat o rochie complet transparentă. Gown-ul lavand Valentino era realizat dintr-un material valurit care era complet transparent, dezvăluind tanga simplă purtată sub ea. Decolteul rochiei era adânc, iar spatele era gol.

Nicole Kidman și decupajul la premiera „Special Ops: Lioness”, în iulie

La premiera „Special Ops: Lioness”, Nicole Kidman a ales să poarte o rochie cu un decolteu îndrăzneț. Rochia neagră Saint Laurent a fost realizată din voal, accesorizată cu o floare.

Jodie Turner-Smith la Vogue World Londra, în septembrie

Jodie Turner-Smith a îmbrățișat tendința „lenjerie ca pantaloni” la evenimentul Vogue World: Londra din septembrie. Acest outfit îndrăzneț a fost inițial creat pentru colecția toamnă/iarnă 2023 a lui Viktor & Rolf.

Megan Thee Stallion și rochia corset transparentă la MTV Video Music Awards, în septembrie

Stilizată de Eric Archibald, Megan a participat la MTV Video Music Awards într-o rochie neagră Brandon Blackwood, fără bretele și mulată pe corp. Rochia avea un corset și o structură cu balene care acoperea rochia, fiind aproape în întregime transparentă și dezvăluind chiloți negri. A asortat rochia îndrăzneață cu un choker gros și părul prins.

Lil Nas X în rochia cu corset alb la MTV VMAs

Lil Nas X a participat la MTV VMAs purtând o rochie corset albă. Outfit-ul său Palomo Spain includea, de asemenea, un corset din dantelă și o bluză asortată, pe care le-a purtat sub rochia fără mâneci. Ghetele cu platformă, un choker de perle și o podoabă de pene au adăugat un plus de îndrăzneală look-ului.

Rachel Zegler și rochia daring de la evenimentul Time100 Next, în octombrie

Rachel Zegler a purtat o rochie semitransparentă off-white, creată de Maria Grazia Chiuri pentru Dior, la evenimentul Time100 Next din octombrie. Rochia avea un decolteu adânc, fără mâneci, creând un look îndrăzneț. Potrivit stilistei Sarah Slutsky Tooley, rochia a fost și o „reprezentare perfectă” a unei „femei multifuncționale”.

Zipper-ul daring de pe rochia Zendayei la Paris Fashion Week, în octombrie

Zendaya a participat la spectacolul Louis Vuitton Spring/Summer 2024 la Paris Fashion Week într-o rochie albă mulată. Rochia a avut detalii aurii și un element central remarcabil - un fermoar cu două capete care mergea pe toată lungimea rochiei. Ea l-a lăsat deschis până aproape de buric, în partea de sus, și până la coapsa inferioară în partea de jos, creând un decupaj îndrăzneț.

Heidi Klum și rochia de tinsel de la LACMA Art+Film Gala, în noiembrie

La LACMA Art+Film Gala în noiembrie, Heidi Klum a purtat o rochie albă care părea a fi făcută din sclipici. Rochia fără mâneci, creată de Lever Couture, avea un decolteu adânc și o fustă deschisă care îi punea picioarele în evidență. Klum a asortat rochia cu sandale transparente și cercei cu diamante.

Richie Shazam și rochia strălucitoare de la CFDA Fashion Awards, în noiembrie

Richie Shazam a purtat o rochie cu un corset îndrăzneț la CFDA Fashion Awards în noiembrie. Rochia Puppets and Puppets avea un decolteu halter și era făcută din benzi subțiri de material strălucitor, cu trandafiri brodați care acopereau pieptul. Colanți semi-transparenti și pantofi platformă cu trandafiri asortați au completat look-ul.

Law Roach și Rochia Trench Îndrăzneață pentru același eveniment

Law Roach a adus un strop de îndrăzneală la același eveniment, purtând o rochie trench din colecția Luar. Rochia era deschisă în față, iar fusta se înfășura în jurul gambelor. A asortat această jachetă avangardistă cu o cravată și o cămașă, lăsând chiloții albi la vedere. Colanți de plasă, o poșetă maro și ochelari de soare oversized au completat look-ul.

Jennifer Lopez și rochia cu două fante în Las Vegas, în noiembrie

În noiembrie, Jennifer Lopez a adoptat un stil sălbatic în Las Vegas, într-o rochie cu două fante. Rochia neagră cu guler înalt, creată de David Koma, avea un decolteu decorat cu diamante, o bandă de material asortată pe piept și o fantă mare în partea de sus a rochiei. 

Jessica Simpson pentru Footwear News Achievement Awards, în noiembrie

La Footwear News Achievement Awards în noiembrie, Jessica Simpson a îmbrăcat o rochie strălucitoare. Rochia Fjolla Nila era mulată pe corp, cu un guler înalt. Rochia era complet transparentă și acoperită în întregime cu broderii sclipitoare, creând un efect disco.

Jourdan Dunn și rochia transparentă pentru The Fashion Awards, în decembrie

La The Fashion Awards în decembrie, Jourdan Dunn a purtat o rochie neagră, complet transparentă. Rochia fără mâneci Thaihuy avea un guler înalt și un corset transparent, arătând sutienul negru al lui Dunn. Rochia se îngusta în talie.

Simone Ashley și rochia albă cu decolteu adânc la același eveniment

Simone Ashley a purtat o rochie albă cu un decolteu adânc la același eveniment. Rochia minidress Valentino avea un decolteu halter și decupaje triunghiulare pe fiecare parte a corsetului. Rochia era realizată în întregime din aplicări florale suprapuse, arătând bucați din pielea actriței. Ea a asortat look-ul cu pantofi albi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Cariera fabuloasă a actorului de la Hollywood | GALERIE FOTO
Brad Pitt a împlinit 60 de ani. Cariera fabuloasă a actorului de la Hollywood | GALERIE FOTO

Brad Pitt, unul dintre marii actori de la Hollywood, cu o carieră fabuloasă, împlinește luni 60 de ani. A primit un Oscar pentru rolul din „Once Upon a Time in Hollywood” acum trei ani.

Câștigătoarea Miss Franţa 2024 are părul scurt, o premieră în concurs din 1999 încoace. Cum arată Eve Gilles | GALERIE FOTO
Câștigătoarea Miss Franţa 2024 are părul scurt, o premieră în concurs din 1999 încoace. Cum arată Eve Gilles | GALERIE FOTO

Miss Nord-Pas-de-Calais, Eve Gilles, a fost încoronată Miss Franţa 2024, sâmbătă seara. Câştigătoarea, în vârstă de 20 de ani, este specială, deoarece are părul scurt. O premieră în concurs din 1999 încoace.

Tom Cruise, surprins în ipostaze romantice cu o rusoaică. Cine este Elsina Khayrov. GALERIE FOTO
Tom Cruise, surprins în ipostaze romantice cu o rusoaică. Cine este Elsina Khayrov. GALERIE FOTO

Tom Cruise, în vârstă de 61 de ani, a fost vazut în timpul unei ieși romantice în oraș, alături de Elsina Khayrova, o socialistă rusă și fost model.

Acord istoric la COP28 Dubai. Țările lumii au decis: „Este începutul sfârşitului energiilor fosile” | GALERIE FOTO
Acord istoric la COP28 Dubai. Țările lumii au decis: „Este începutul sfârşitului energiilor fosile” | GALERIE FOTO

Ţările lumii, reunite la Dubai, au adoptat miercuri prin consens - pentru prima oară în istoria Conferinţelor ONU de luptă împotriva modificărilor climatice - o decizie care a lansat ”începutul sfârşitului energiilor fosile”, relatează AFP.

Cum arată casa lui Jennifer Lopez decorată de Crăciun. GALERIE FOTO
Cum arată casa lui Jennifer Lopez decorată de Crăciun. GALERIE FOTO

Jennifer Lopez și-a invitat fanii de pe Instagram în conacul de 60 de milioane de dolari din Bel-Air, California, unde locuiește alături de Ben Affleck.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.