(P) Black Friday XpertBeauty: reduceri de până la 70% la peste 10.000 de produse

adv
StirilePROTV

S-a dat startul Black Friday 2023 la XpertBeauty.ro! Acesta este momentul potrivit să îți refaci stocurile la produsele cosmetice preferate.  

Timp de 10 zile, între 7 și 16 noiembrie, te așteptăm cu reduceri și promoții fără precedent, atât pe site, cât și în cele 17 magazine fizice din țară. Astfel, oriunde te-ai afla, produsele cosmetice profesionale, dar și experții noștri în beauty, îți sunt mereu aproape.

Black Friday este momentul perfect pentru a-ți răsfăța simțurile și pentru a-ți completa colecția de produse cosmetice preferate la prețuri incredibile. Cu reduceri de până la 70% la peste 10.000 de produse de înfrumusețare, nu ai cum să ratezi oportunitatea de a-ți transforma rutina de îngrijire într-o experiență de lux. Și, ca să facem totul și mai atractiv, oferim transport gratuit pentru toate comenzile plătite cu cardul!

Produse profesionale la cel mai bun preț

 

Ne-am pregătit intens pentru cel mai important eveniment de cumpărături din tot anul, așa că astăzi te invităm să te bucuri de o selecție extinsă de produse cosmetice disponibile la prețuri absolut irezistibile. În oferta noastră abundentă, vei găsi tot ceea îți dorești: de la produse profesionale de machiaj, produse pentru îngrijirea părului și a pielii, dispozitive cosmetice și multe altele, toate la prețuri care te vor surprinde plăcut. Acesta este momentul perfect pentru a achiziționa și cadourile de Crăciun. Astfel, vei oferi cadouri de lux și vei face și economie.

Am pregătit special pentru tine seturi numai bune de oferit cadou. Iată câteva exemple: set cu două tratamente de păr de la Morrocanoil la numai 179 de lei, set cu trei produse L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Molecular, pentru par deteriorat, 300ml + 250ml + 100ml, la 341 de lei, set cu două produse de par Moroccanoil Stocking Stuffer Deluxe Wonders la numai 62 de lei, un set de 7 fiole concentrate Babor cu numai 79 de lei sau set de 44 de pensule de machiaj Tools4Beauty, cu husa, la numai 44 de lei.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Tot acum, poți achiziționa un kit complet de laminare a sprâncenelor cu numai 60 de lei, o perie de par Wet Brush Shine Enhancer Colorwash cu numai 19 lei sau un ondulator de par Babyliss Pro Titaniu-Tourmaline cu 179 de lei.

Branduri cu reduceri de excepție

 

Te răsfățăm cu reduceri fabuloase la branduri de top, așa cum te-am obișnuit de fiecare Black Friday. Anul acesta, poți achiziționa produsele preferate de la Ardell Beauty, FarmaVita, Hempz, Lussoni, Oulac și Sexy Hair la prețuri reduse cu 70%.

Produsele profesionale PMD și Ronney te așteaptă cu prețuri cu 60% mai mici, Blue Sky și Gelish cu reduceri de 55%, iar la jumătate de preț vei găsi produsele Londa Professional, Kryolan, Fanola și Grace Cole England.

40% este reducerea care te așteaptă la renumitele branduri profesionale Joico, Rexaline, Schwarzkopf Professional, Mary Cohr, dar și altele.

Moroccanoil, Babor, Academie și Guinot sunt cu peste o treime mai ieftine în perioada 7 - 16 noiembrie.

Alte branduri la care vei găsi reduceri consistente sunt: Alfaparf Milano, Wella Professionals, L'Oréal Professionnel, TIGI, OPI, Frudia, Missha, Olaplex, Keune, Revox, Kérastase, Lelo, Foreo și Balmain Paris Hair Couture.

Transport gratuit la plata cu cardul, indiferent de valoare

 

Pentru a-ți face experiența de cumpărături și mai plăcută, îți oferim transport gratuit pentru orice comandă plătită cu cardul. Astfel, nu va trebui să îți faci griji cu privire la costurile de livrare, indiferent care ți-e bugetul - doar te vei bucura de produsele tale preferate la ușa ta în cel mai scurt timp.

Aceasta înseamnă că, indiferent de valoarea comenzii tale, nu vei fi taxat pentru livrare, dacă alegi să plătești cu cardul. Așadar, nu trebuie să îți faci nicio grijă cu privire la costurile suplimentare, ci te poți bucura de produsele cât ai zice XpertBeauty!

Cu serviciul nostru de transport gratuit pentru comenzile plătite cu cardul, ne dorim să-ți asigurăm o experiență de cumpărături fără griji și cât se poate de convenabilă. Nu contează dacă cumperi produse pentru tine sau pentru a oferi cadouri deosebite - beneficiezi de livrare gratuită pentru toate acestea.

Black Friday la XpertBeauty este o ocazie unică de a-ți răsfăța simțurile și de a-ți completa colecția de produse preferate la prețuri incredibile. Sperăm că ți-ai pregătit deja lista de dorințe, căci altfel îți va fi foarte greu să alegi pe loc dintre miile de produse profesionale cu prețuri tentante. E momentul să profiți la maximum de ofertele speciale și de transportul gratuit la plata cu cardul.

Transformă-ți rutina de înfrumusețare într-o experiență de lux fără a-ți depăși bugetul. Frumusețea nu a costat niciodată atât de puțin!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat
Românii își așteaptă coletele comandate de Black Friday. Cum fac față anul acesta companiile de curierat

Milioane de pachete își caută destinatarul în aceste zile, după ce ediția de Black Friday a aruncat în aer vânzările.  

(P) eMAG Black Friday, după primele ore: comenzi de 417 milioane de lei, cu 22% mai mult decât în 2022
(P) eMAG Black Friday, după primele ore: comenzi de 417 milioane de lei, cu 22% mai mult decât în 2022

După primele trei ore de la startul celui mai mare Black Friday de până acum din cei 13 ani de când eMAG a adus evenimentul în România, clienții au comandat aproape 1,5 milioane de produse, în valoare totală de 417 milioane de lei.

(P) Black Friday 2023: Economisiți până la 60% la produsele de îngrijire personală și machiaj premium!
(P) Black Friday 2023: Economisiți până la 60% la produsele de îngrijire personală și machiaj premium!

Black Friday este evenimentul așteptat cu nerăbdare de către pasionații de frumusețe, iar BeautyOneShop, unul dintre cele mai exclusiviste site-uri de produse cosmetice și de îngrijire personală, nu dezamăgește.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.