Miting PSD la Galați. Dragnea, despre Iohannis: Asta e soarta slugilor

×
Codul embed a fost copiat

PSD a organizat un nou nou miting la Galați, miting la care au participat câeva mii de persoane.

Mitingul a început la ora 11:00, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor și s-a terminat putin după ora 12:00. La manifestație au participat liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, dar și candidați la alegerile europarlamentare. UrmărIți AICI IMAGINI LIVE

LIVE TEXT cu momentele importante ale manifestării:

UPDATE 12:10 

UPDATE 11:40 Liviu Dragnea a urcat pe scenă.

Principalele declarații făcute de Liviu Dragnea:

- Vă salut cu multă căldură. Salut acest județ și istoria acestui oraș. Ținem summitul PSD la Galați. Fiindcă suntem europeni și la Galați, și la Brăila și în toată țara. Noi suntem români, europeni în toată țara

Citește și
Proteste Viorica Dancila Arad
Turul huiduielilor făcut de Viorica Dăncilă. Premierul se declară ”siderat” în Arad. VIDEO
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

- Suntem europeni nu numai în toate cele șase case furate de Iohannis la Sibiu.

- Vreau să le transmitem toată dragostea sibienilor, dar lui Iohannis..

- Așa cum a furat casele, așa a furat și Ziua Europei.

- A folosit acest summit pentru interesele lui.

- Am văzut cum se plimba singur, nu-l băga nimeni în seamă. Asta e soarta slugilor.

- Sunt sigur că Iohannis a mai cerșit încă o sancțiune pentru România. A profitat de faptul că a fost singur și a lucrat împotriva României, a atacat Guvernul, justiția, tot ce e mai bun în această țară. Premierul Olandei ne-a jignit. Nu am vrut să le vindem portul Constanța.

- Ne mint că avem probleme cu statul de drept. Nicio legătură nu are intrarea noastră în Schengen cu statul de drept.

- Oriunde mergem ne urmăresc bătăuși. Iohannis vrea să conducă țara cu bâta.

- Am vorbit cu un om de la Matca, a venit să dea mâna cu mine pentru programu de roșii. Roșiile noastre sunt mai bune decât rumegușurile găsite în magazine. Vreau ca pe masă să fie legume și fruncte gustoase și sănătoase.

- Săptămâna viitoare voi depune o lege care să interzică dublul standard. Vreau să fiți alături de noi în această campanie, va dura până în 2020, pentru că ei au înțeles că noi am înțeles că această țară poate fi mult mai puternică. Sunt românii mai leneși decât cei din Vest? E pământul nostru mai puțin roditor față de al lor?

- Vă chem să votați niște patrioți în Parlamentul European. Trebuie să apărăm tot ce am câștigat până acum, creșterea pensiilor, salariilor, dezvoltarea agriculturii. E nevoie de oameni care își iubesc țara, cărora nu le e frică să se bată pentru România.

- USR, PNL au votat împotriva propriei țări. Fiecare europarlamentar din fiecare țară luptă pentru țara lui. Ăștia sunt oameni fără patrie. Acești nemernici l-au folosit pe Iisus Hristos în toate felurile. Haideți la vot pe 26 mai, să câștige România, PSD. Doamne Ajută! 

UPDATE 11:20 Rovana Plumb a luat cuvântul la miting și a lansat atacuri la adresa PNL și USR. 

Sinteza declarațiilot făcute de Rovana Plumb:

Principalele declarații ale Rovanei Plumb:

- Voi sunteți forța PSD. Datorită vouă și a milioane de români, PSD a avut forța și priceperea de a duce România în NATO și Uniunea Europeană.

- PSD reprezintă cel mai bine interesele României oriunde, în Europa și în lume. PSD are cel mai bun program de guvernare din ultimii 30 de ani datorită unui lider cu viziune, un om care-și iubește țara, țara lui, Liviu Dragnea, președintele PSD.

- Noi, după doi ani de guvernare cu președintele Liviu Dragnea am dus România pe primele locuri la creștere economică.

- România a devenit grânarul Europei. După doi ani de guvernare cu Liviu Dragnea, PSD a ajuns în media europeană la absorbția de fonduri europene.

- Vrem ca românii să aibă salarii europene. PSD niciodată niciodată nu va desființa salariul minim pe economie, așa cum vor să facă PNL-iștii și USR-iștii.

- Din cauza PNL și USR România nu este tratată egal între țările europene.

UPDATE 11:10 Premierul Viorica Dăncilă participă la mitingul de la Galați. 

Sinteza declarațiilor făcute de Viorica Dăncilă:

- Singura dezvoltare, singurele proiecte vin de la PSD.

- Am construit împreună PSD, am pus temelia unei dezvoltări. Trebuie să continuăm, să nu-i lăsăm pe alții să dărâme ce am construit.

- Am cerut președintelui Iohannis ca la summitul de la Sibiu să ceară intrarea în Schengen... nu am văzut acest lucru, am văzut doar poze.

- Cum ne regăsim noi în declarația de la Sibiu? Cum sunt reprezenați românii, interesele românilor? De aceea, dragi români facem aici summit-ul de la Iași, scriem aici declarația de la Galați!

- Noi venim cu proiecte, venim cu realizări. Alții vin cu jigniri, vin cu urlete și cu țipete. Acest lucru arată că atunci când nu ai ce să le spui românilor, vii și țipi, jignești. Românii nu vor acest lucru.

- Aceasta e România adevărată, nu cea pe care vor să o zugrăvească cei care prin violență și vorbe urâte contribuie la stricarea imaginii României.

- Am venit la Iași, am venit la Galați, la Botoșani, am mers în Ardeal, pentru că cred că suntem într-un moment important. Votați candidații PSD la alegerile din 26 mai.

UPDATE 11:07 Dan Nica a spus pe scena de la Galați că îi este rușine cu un președinte precum Klaus Iohannis pentru că nu a ridicat problema Spațiului Schengen la Summitul de la Sibiu.

UPDATE 11:05 Câteva sute de gălățeni strigă ”Hoții”, în apropierea pieței în care este organizat mitingul.

Potrivit corespondentului Știrilor Pro TV, oamenii au aruncat cu hârtie igienică.

UPDATE 11:00 Mitingul a început. Liviu Dragnea a făcut o baie de mulțime între susținători. Președintele PSD a venit la Galați împreună Eugen Teodorovici, Dan Nica, Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu.

Gălățenii au anunțat că vor organiza o contra-manifestație, așa cum s-a întâmplat la Iași, de joi.

”O să fie ca la Iaşi. Dacă vor bâlci, bâlci să fie! O să fim şi noi acolo. Ar fi chiar păcat să să îi lăsăm singuri. O să ne spunem durerea, o să ne vărsăm năduful, o să strigăm şi o să dovedim că Galaţiul nu e moşia hoţilor PSD-işti”, potrivit mesajului publicat pe pagina de Facebook a evenimentului.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Lista candidaților PSR la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019
Lista candidaților PSR la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019

La 17 aprilie, BEC a stabilit, prin tragere la sorţi, ordinea partidelor pe buletinul de vot la alegerile europarlamentare din 26 mai. Pe primele 3 locuri se află PSD, Alianţa 2020 USR PLUS şi Partidul Pro România.

Turul huiduielilor făcut de Viorica Dăncilă. Premierul se declară ”siderat” în Arad. VIDEO
Turul huiduielilor făcut de Viorica Dăncilă. Premierul se declară ”siderat” în Arad. VIDEO

Viorica Dăncilă, care face, vineri, o vizită în judeţul arad, a fost întâmpinată de zeci de protestatari la sosirea la Prefectură. Oamenii scandează ”PSD, ciuma roşie”, ”Hoţii”, dar şi lozinci împotriva Jandarmeriei şi a lui Liviu Dragnea.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.