Povestea purcelușului care a făcut furori. A fost adoptat de un oficial de rang înalt

×
Codul embed a fost copiat

Povestea unui purcel face furori în statul american Louisiana. În timpul carnavalului de Mardi Gras, trei bărbați au fost văzuți în timp ce aruncau purcelul de la unul la celălalt, ca pe o minge de fotbal american.  

Un trecător milos l-a luat sub protecția lui și l-a predat, a doua zi, unei asociații locale de protecție a animalelor.

Povestea purcelușului a devenit virală și așa a ajuns să fie adoptat de un oficial al statului. Ceremonia de adopție a avut loc chiar la Capitoliul statului Louisiana, unde guvernatorul l-a grațiat pe micul animal.

Bineînțeles, simbolic, pentru că noua sa familie a dat asigurări că purcelul își va duce traiul la o fermă, până la adânci bătrâneți.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
„Nu ne-am gândit să-l ţinem, dar ne-am ataşat de el.” Un porc misteţ a devenit animal de companie pentru un cuplu din Belgia
„Nu ne-am gândit să-l ţinem, dar ne-am ataşat de el.” Un porc misteţ a devenit animal de companie pentru un cuplu din Belgia

Un cuplu belgian a adoptat un porc mistreţ de care s-a ataşat atât de mult încât animalul sălbatic a fost primit în casă, transmite luni Reuters.

Untura - un produs vedetă în piețe și magazine, în ultimii ani. Ce spun, însă, nutriționiștii
Untura - un produs vedetă în piețe și magazine, în ultimii ani. Ce spun, însă, nutriționiștii

Întinsă pe pâine prăjită și frecată cu usturoi, ori cu boia, castraveți murați sau cu ceapă roșie, tăiată solzișori. Untura de porc și slănina, răsfățurile din vremea bunicilor noștri, câștigă tot mai mult teren, inclusiv în restaurante.

Cum gătești carnea de porc ca să fie moale și fragedă. Trucul util din bucătărie
Cum gătești carnea de porc ca să fie moale și fragedă. Trucul util din bucătărie

Descoperă care este secretul pentru a găti cea mai fragedă carne de porc. Trucurile prin care îți poți impresiona musafirii cu o cină de vis.

Turiștii au sărbătorit Ignatul chiar pe pârtie, la Rânca. Organizatorii au adus un porc pe care l-au tranșat și l-au pregătit
Turiștii au sărbătorit Ignatul chiar pe pârtie, la Rânca. Organizatorii au adus un porc pe care l-au tranșat și l-au pregătit

Cu sau fără zăpadă afară, românii știu să respecte tradițiile de Crăciun, mai ales când e vorba despre cele culinare. Turiștii veniți de Ignat la Rânca, au petrecut de minune cu șorici, pomana porcului și țuică fiartă, chiar la baza pârtiei.

Bunătăți din porc după Ignat. De la jumări la pomana porcului și alte delicatese. Rețete pentru a prepara bunătăți de Crăciun
Bunătăți din porc după Ignat. De la jumări la pomana porcului și alte delicatese. Rețete pentru a prepara bunătăți de Crăciun

În ziua de Ignat, pe 20 decembrie, românii sacrifică porcul pe care l-au îngrășat tot anul și prepară din el tot felul de bunătăți, de la jumări, pomana porcului, cârnați de casă, tobă și multe altele.  

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.