Horoscop 11 februarie 2024, cu Neti Sandu. O zi a deciziilor, dar și cu multă distracție pentru mai multe zodii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 11 februarie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi a deciziilor. Poate a sosit momentul să facem un pas hotărâtor, să lăsăm în urmă trecutul și să ne gândim cu încredere spre viitor, și să luăm o decizie.

Vibrația zilei este 11 și o să ne lăsăm ghidați de înțelepciune.

Horoscop 11 februarie 2024 - VĂRSĂTOR

O stare de bine, este ceva de sărbătorit și se adună lume multă, poate vă aflați și departe de casă, e o revedere binevenită, după o absență de pe scena socială.

Se anunță o revedere emoționantă și poate luați o decizie referitoare la relația de cuplu, dacă să vă căsătoriți sau nu.

Horoscop 11 februarie 2024 - PEȘTI

O să aflați cui îi pasă de voi, că vă sună, vine, poate vă oferă și ceva în dar, și o să conteze la fundamentul relației, o să vă vedeți poate mai des de aici încolo.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Se adună gașca de prieteni și o să vă faceți program de ieșit pe la mondenități, că aveți chef de distracție.

Horoscop 11 februarie 2024 - BERBEC

Se poate să vă duceți la un spectacol, la o cină romantică, pare să fie o zi specială pentru viața de cuplu și o să vă faceți niște planuri pe termen lung.

Se poate să-i faceți o surpriză cuiva din alt oraș și să rulați pe autostradă până să ajungeți acolo, că o să merite efortul.

Horoscop 11 februarie 2024 - TAUR

Poate aveți iarăși chef să fiți gazde și să le pregătiți musafirilor ceva delicios care să le smulgă complimente de cât de minunați sunteți - poate sărbătoriți și pe cineva dintre ai voștri.

Se poate să vă duceți la o nuntă, ori poate o fi un botez și o să fie distracție așa cum vă place vouă.

Horoscop 11 februarie 2024 - GEMENI

Este rost de plecat pe undeva cu prietenii, poate dați o fugă la schi, la săniuș, la un patinoar ca să vă dezmorțiți, poate e și o competiție la care o să participați cu mic, cu mare.

Este posibil să întâlniți într-un grup pe cineva care o să fie atras de voi, poate și voi, dar e nevoie de ceva timp ca să vă lămuriți.

Horoscop 11 februarie 2024 - RAC

Prietenii vor să vă scoată pe afară, dar o să preferați să-i chemați pe la voi că vă simțiți mai în largul vostru acasă, și o să vă tihnească.

Este cineva care se străduie să vă recucerească și s-ar putea să și reușească, dacă simțiți că vă completează sufletește.

Horoscop 11 februarie 2024 - LEU

O să ieșiți la plimbare că aveți nevoie de aer, de mișcare, să mai conversați cu unul, cu altul, ca să aflați ce se mai întâmplă, cum mai merge țara.

Este un eveniment festiv, și pentru că este cineva la care țineți, o să vă duceți dacă n-aveți alt program.

Horoscop 11 februarie 2024 - FECIOARA

Se poate să le faceți o vizită la ai voștri, care s-ar putea să aibă nevoie de ceva, ori poate vor să schimbați o vorbă, sunt poate niște decizii de luat.

Poate vi se dă un reminder ca să știți ce răspuns să-i dați mâine cuiva care vrea să lucrați împreună.

Horoscop 11 februarie 2024 - BALANȚA

Sunt niște oameni care vor să vă mulțumească pentru că i-ați ajutat la un moment dat, și poate vă invită la un brunch, la o cafea, în funcție și de timpul vostru liber.

O invitație la cafea din partea cuiva care vrea să mai ia încă o dată pulsul relației ca să știe dacă puteți rămâne împreună.

Horoscop 11 februarie 2024 - SCORPION

Poate o să vă respectați promisiunea făcută copiilor, să-i duceți într-o plimbare la patinoar, sau două ore măcar pe o pârtie de schi, dacă nu mai vor într-un escape room.

O să atrageți atenția unei persoane care vă urmărește de ceva timp și o să realizați că e o comunitate acolo.

Horoscop 11 februarie 2024 - SĂGETĂTOR

Surprizele se țin lanț și o să aveți o stare emoțională foarte bună, poate datorită cuiva apărut pe neașteptate, și o să fie cu adrenalină.

Păreți pregătiți pentru o nouă relație, dacă sunteți singuri, iar dacă aveți companion de viață o să vă meargă și mai bine.

Horoscop 11 februarie 2024 - CAPRICORN

Vine de la cineva drag o mângâiere sufletească, poate a revenit cineva care a fost plecat și o să vă regândiți viața, că poate veți locui împreună.

O să vă convingeți amicii să ieșiți la o aniversare, la un spectacol, ca să mai vedeți și altceva, să lăsați deoparte grijiile, stresul.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.