Vreme rece în toată țara. Când se încălzește

×
Codul embed a fost copiat

Luni, se arată soarele cam peste tot, dar temperaturile rămân modeste. Dimineaţa şi noapte apare bruma, iar peste zi, vântul va sufla mai tare în sudul Banatului.

Maximele vor fi de la 5 la 11 grade.

Cum va fi vremea în fiecare regiune

 

In Bărăgan şi Dobrogea, norii nu prea apar, însă dimineaţă va fi foarte rece. Pe la amiază se ating 8 grade, dar la malul mării va fi mai frig decât în restul ţării. Şi la noapte se vor înregistra valori negative.

Soare avem şi mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, dar frigul persista, mai cu seamă acum, în primele ore. La amiază, va fi un pic mai cald ca ieri.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În nordul Moldovei şi în Bucovina avem cam aceleaşi condiţii: cer senin, aer foarte rece şi, local, bruma pe timpul nopţii. Se încălzeşte cu trei, patru grade faţă de ieri.

Cer senin aşteptăm şi în nordul Transilvaniei şi prin Maramureş. Atmosferă va fi rece, temperaturile ajung la 10 grade şi aici, însă peste noapte vor fi din nou minus 5 grade în zonă. Mai sunt condiţii de brumă.

În ţinuturile vestice se face mai frig ca ieri. Prin sudul Banatului se intensifică vântul, iar noaptea aduce, şi aici, temperaturi negative.

În Transilvania, atmosfera se menţine rece, bruma poate persista în primele ore, iar la amiază vor fi cel mult 11 grade. În depresiuni, se ating cu greu 5...6 grade, iar peste noapte avem din nou ger.

În Oltenia, vremea va fi mai bună ca duminică. Pe la prânz, se încălzeşte binişor, vântul mai are unele intensificări, dar pe timpul nopţii, va fi chiar mai frig decât noaptea trecută.

Şi în ţinuturile sudice prindem timp frumos şi temperaturi modeste. Se încălzeşte cu vreo două grade faţă de ieri, dar la noapte avem din nou valori sub zero grade.

În Bucureşti, avem tot vreme rece, mai ales în prima parte a zilei. Vestea bună este că se arată soarele, iar maximă creşte uşor faţă de duminică. Presiunea atmosferică se menţine ridicată: asta înseamnă că şi la noapte o să avem temperaturi negative.

La munte, săptămâna începe cu cer senin şi vreme rece. Dimineaţa va fi foarte frig, pe vai şi în depresiuni apare negura, iar vântul va sufla mai tare în Munţii Banatului.

Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

 

În Bucureşti, marți se arată soarele şi atmosfera va fi plăcută, maxima fiind în limitele perioadei. Vântul va adia plăcut şi presiunea atmosferică mai scade puţin.

Miercuri aşteptam timp frumos, deşi norii se înmulţesc şi vântul se înteţeşte.

Iar joi, vremea devine agreabilă. Maximă urca până la 17 grade, minimă atinge 5 grade, iar acestea sunt valori de aprilie. În noaptea următoare apare ceaţă.

La munte, marți se anunţă vreme mai bună. Atmosfera se mai dezmorţeşte, vântul va adia plăcut şi temperaturile cresc perceptibil.

Miercuri va fi şi mai plăcut. În masivele sudice şi vestice va fi soare, dar în zona Orientalilor se adună câţiva nori de ploaie.

Joi, temperaturile continuă să crească, vântul devine activ pe creste, iar în Orientali mai sunt ceva semne de ploaie.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Vremea se schimbă radical. Când revine primăvara în țară
Vremea se schimbă radical. Când revine primăvara în țară

Ziua de duminică ne aduce vreme rece. În ținuturile sudice, vântul sporește senzația de frig, iar dimineața mai vin ceva precipitații slabe.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.