Ce aduce Luna Nouă din zodia Leu, din 16 august 2023. Vezi în ce domenii sunt noi începuturi pentru fiecare zodie

Luna Noua horoscop
Shutterstock

Luna Nouă din 16 august 2023 activează zodia Leu și invită la o schimbare, astfel încât să aducă iubire, fericire și bucurie în viața noastră.

La modul general, arhetipul Leului reprezintă strălucirea, spectacolul, șcena, exprimarea individualității, jocul, creativitatea și generozitatea. O Lună Nouă în zodia Leu reprezintă manifestarea acestor calități, de care suntem mândri și care se află în fiecare dintre noi într-un anumit domeniu din harta astrală.

Luna Nouă marchează începutul unei etape noi, este asociată cu inițierea de acțiuni și impactează domeniile guvernate de zodia Leu, respectiv  una dintre cele doisprezece case astrologice din harta astrală a fiecărui nativ.

Domeniul în care se începe acum o nouă etapă se va încheia peste șase luni, când va avea loc Luna Plină din zodia Leu. Atunci se vor culege roadele a ce însămânțăm în preajma fenomenului de Lună Nouă din 16 august.

Domeniile în care se formează Luna Nouă din Leu pentru fiecare zodie:

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Berbec

Pentru nativii Berbec, Luna Nouă din zodia Leu aduce noi începuturi în sectorul asociat iubirii, fericirii, aventurilor romantice, creativității, pasiunilor, flirturilor, valorificării unui talent, dar și copiilor. Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situație într-o relație de iubire, în care au existat neînțelegeri, de când Venus, planeta iubirii, a intrat în mișcare retrogradă.

Taur

Pentru nativii Taur, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în planul vieții de familie, căminului, relațiilor cu părinții, spațiului de locuit, patrimoniului și administrării unor bunuri imobiliare. Din configurația astrală a Lunii Noi face parte și Venus, guvernatoarea nativilor, dar și Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa personalității Taurilor. Așadar, unii dintre nativi ar putea să declanșeze anumite situații și să aibă loc răsturnări într-un context familial.

Gemeni

Pentru nativii Gemeni, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în sectorul asociat comunicării, gândirii, învățării, negocierilor, studiului personal, privind opiniile și dezbaterile, deplasările și relațiile cu frații. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa frământărilor interioare, dar și Venus, guvernatoarea casei iubirii. Așadar, este posibil ca Gemenii să clarifice anumite chestiuni în dragoste. Se pot aștepta și la situații neprevăzute, care să schimbe cu totul direcția.

Rac

Pentru nativii Rac, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în planul financiar, ai banilor pe care nativii îi câștigă din activități profesionale, de la serviciu sau din alte activități extraprofesionale. Venus, în mișcare retrogradă, prin casa banilor, dar și Uranus, planeta schimbărilor, în tranzit prin casa proiectelor de viitor, atrag atenția asupra faptului să fie atenți atunci când iau decizii financiare, pentru că este posibil să apară unele situații, care să schimbe cursul evenimentelor sau intențiilor lor.

Leu

Pentru nativii Leu, Luna Nouă le deschide noi începuturi în planul personal, dar și în cel relațional. Este momentul lor de afirmare din an, în care pot să strălucească, să își demonstreze abilitățile și experiența în planul profesional. De asemenea, pot lua decizii importante, însă recomandarea astrelor este să nu le pună momentan în aplicare, pentru că Venus, în tranzit prin zodia lor, se află în mișcare retrogradă, iar Uranus, planeta schimbărilor, formează un aspect tensionat cu Luna Nouă și invită la prudență, nefiind excluse răsturnări de situație în planurilor nativilor.

Fecioară

Pentru nativii Fecioară, Luna Nouă din zodia Leu îi invită pe nativi la o introspecție și la eliminarea situațiilor și persoanelor, care nu îi mai ajută în evoluție. Fenomenul astral se formează pe casa frământărilor interioare, trecutului, meditației, subconștientului și spiritualității. Venus, planeta iubirii, în mișcare retrogradă, le poate scoate în cale vechi iubiri sau pot clarifica anumite chestiuni relaționale cu cineva cu care nu mai rezonează din punct de vedere al principiilor. De asemenea, Fecioarele se pot aștepta la surprize din partea unor persoane din străinătate.

Balanță

Pentru nativii Balanță, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în planul relațiilor de prietenie, vieții sociale și proiectelor pe termen lung. Posibil, unii dintre nativi să aibă nevoie de o validare în grupul din care fac parte, însă Venus, guvernatoarea lor, în mișcare retrogradă, dar și Uranus, planeta schimbărilor, care fac, ambele, parte din configurația astrală, să aducă surprize în planurile Balanțelor.

Scorpion

Pentru nativii Scorpion, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în planul carierei, imaginii și reputației profesionale, a relației cu șefii sau cu persoane cu autoritate. Atenție la deciziile, care se pot lua în preajma fenomenului astral, pentru că Venus, guvernatoarea casei relațiilor și a parteneriatelor, se află în mișcare retrogradă, iar Uranus, în tranzit prin casa relațiilor și parteneriatelor, formează un aspect tensionat! Nu sunt excluse surprize și răsturnări de situații în relație sau într-un contract profesional.

Săgetător

Pentru nativii Săgetător, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în sectorul asociat sistemului de valori, credințelor, principiilor după care se ghidează în viață, relațiilor cu persoane din străinătate, privind calatoriile, perfecționarea profesională sau sistemul educațional. Nu sunt excluse surprize sau evenimente neașteptate, pentru că Venus se află în mișcare retrogradă, iar Uranus, planeta imprevizibilului, face aspecte tensionate cu fenomenul astral și aduce răsturnări de situație în activitatea profesională.

Capricorn

Pentru nativii Capricorn, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în sectorul asociat  intereselor financiare, banilor la comun cu partenerul sau alți terți, creditelor, impozitelor, moștenirilor, dar și privind transformarea profundă la nivel emoțional, intimitatea și încrederea reciprocă. Așadar, din configurația astrală face parte și Venus în mișcare retrogradă, dar și Uranus, planeta schimbărilor, care poate aduce evenimente neașteptate în planul sentimental, dar și-n cel financiar.

Vărsător

Pentru nativii Vărsător, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în sectorul asociatcăsătoriei, relațiilor, parteneriatelor profesionale. Pentru că Uranus, guvernatorul nativilor, formează un aspect tensionat cu fenomenul astral și Venus se află în mișcare retrogradă prin casa relațiilor, nu sunt excluse surprize sau răsturnări de situație, pentru că nativii mai au ceva de rezolvat în aceste planuri.

Pești

Pentru nativii Pești, Luna Nouă din zodia Leu deschide noi începuturi în sectorul muncii, rutinei zilnice, activităților de pe urma exercitării profesiei, relațiilor cu colegii, dar și sănătății. Din configurația astrală face parte și Uranus, planeta imprevizibilului, din casa comunicării, dar și Venus, în mișcare retrogradă, semn că pot să apară vești sau informații, care să răstoarne planurile nativilor Pești în ce privește activitatea de la locul de muncă.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte
Bookfest 2024: Ficțiunea și poveștile pentru copii au fost vedetele târgului de carte

A fost un weekend plin pentru cei care iubesc să citească și au ajuns la Bookfest, unul dintre cele mai mari târguri de carte de la noi, organizat în Capitală.  

Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării
Peste 60.000 de turiști au ajuns pe litoral în primul weekend din iunie. Ce prețuri i-au întâmpinat la malul mării

Peste 60.000 de turiști s-au bucurat în acest weekend de vremea bună de pe litoral, mai mulți ca anul trecut în primul weekend din iunie.

Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat
Un bărbat din Vaslui a încercat să verifice o butelie plină de gaz folosind flacăra deschisă. Ce a urmat

Un bărbat în vârstă de 43 de ani a fost rănit, duminică, într-o explozie urmată de incendiu, au informat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit
Scandal electoral și bătăi de stradă la Belciugatele. Echipa PSD s-a confruntat dur cu cea a PNL. Poliția a intervenit

Primarul și viceprimarul PSD din comuna Belciugatele au fost implicați într-un scandal electoral care s-a lăsat cu intervenția Poliției și a Ambulanței.