Zi mohorâtă, cu temperaturi de până la 9 grade, miercuri. Prognoza până sâmbătă

×
Codul embed a fost copiat

Miercuri va domina atmosfera închisă şi doar prin nord-vestul țării zărim puţin soarele.

În zonele joase apare din nou ceaţa, iar în ţinuturile sudice vin şi ceva precipitaţii slabe: ploi sau lapoviţă, dar asta se va întâmpla îndeosebi seara şi pe timpul nopţii. Până atunci avem o zi mohorâtă, cu vânt intens în est, în sud-est şi pe crestele montane. Maximele termice se vor situa între 2 şi 9 grade Celsius.

În Dobrogea şi Bărăgan se anunţă vreme închisă, cu ceață dimineaţa, iar vântul va avea unele porniri. Temperaturile, vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei nu vom zări soarele, vântul va fi insistent şi după prânz se vor atinge valori de 5-6 grade Celsius.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, atmosfera va fi închisă şi vântul se înteţeşte. Maximele termice vor ajunge până la 4 grade Celsius.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş, vor fi înnorări, dar apare şi soarele printre nori. Dimineaţa, va fi ceață, iar termometrele vor indica valori de până la 8 grade Celsius.

În vestul tării, cerul va fi acoperit de nori şi doar prin Crișana mai vedem puţin soarele. Temperaturile cresc uşor peste tot şi se vor atinge 8 grade Celsius.

În ţinuturile centrale se anunţă mulţi nori şi ceață persistentă, mai ales dimineaţa. Ieri au fost temperaturi de până la 14 grade, astăzi se răceşte şi vor fi cel mult 7 grade în vestul provinciei. Vântul va sufla mai tare pe crestele montane.

În sud-vestul tării, temperaturile se menţin ridicate pentru luna februarie. Pe timpul zilei o să picure izolat dar la noapte ploile vor cuprinde majoritatea zonelor.

În regiunile sudice, găsim mulţi nori şi câteva ploi slabe în Lunca Dunării, mai ales seara. Temperaturile vor ajunge până la 7 grade Celsius şi vor depăşi normalul perioadei.

În Bucureşti rămânem cu vremea închisă; vântul mai are unele porniri, iar maxima se opreşte pe la 6-7 grade. E posibil să picure trecător; în special la noapte.

La munte norii persistă; e posibil să cadă un pic de lapoviţă; iar vântul continua să sufle mai tare pe creşte. Maximele din staţiuni sunt comparabile cu cele de ieri, dar la noapte se face mai frig.

Prognoza meteo pentru 3 zile

Joi se mai răceşte puţin, de fapt temperaturile ajung în limitele normale. În sud şi est înnorările persistă şi apar condiţii de precipitaţii slabe; dar în celelalte regiuni se arată puţin şi soarele. Vântul mai are unele porniri în sud-est şi pe crestele montane, iar în zonele de câmpie dimineaţă mai poate să apară ceaţă.

Vineri norii se risipesc şi o să avem vreme frumoasă aproape peste tot. Doar prin sud-est mai apar ceva înnorări, poate şi 2-3 stropi de ploaie, iar în noaptea următoare s-ar putea să cadă un pic de lapoviţă în nord-vestul ţării.

Sâmbătă rămânem cu vremea frumoasă la deal şi la munte; dar în zonele joase, norii se înmulţesc din nou şi dimineaţă revine ceaţă.
 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Vremea se răceşte şi apar ploi locale în mai multe regiuni din ţară. Prognoza pentru următoarele zile
Vremea se răceşte şi apar ploi locale în mai multe regiuni din ţară. Prognoza pentru următoarele zile

Temperaturile scad în sudul, centrul şi estul ţării, pe unde luni a fost nefiresc de cald. Prin vest şi sud-vest apar ploi locale; în rest e posibil să burniţeze, iar maximele vor fi de la 2 la 11 grade.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.