Horoscop lunar cu Neti Sandu 23 septembrie - 23 octombrie 2023. Ce le așteaptă pe zodii când Soarele e în Balanță

×
Codul embed a fost copiat

Neti Sandu și Andreea Marinescu au discutat despre ce urmează pentru fiecare zodie în parte în perioada 23 septembrie 0 23 octombrie, atunci când suntem în zodia Balanței. Neti Sandu a realizat horoscopul lunar pentru toți nativii.   

Bună ziua și bun găsit la întâlnirea lunară cu astrele. O avem pe Neti care ne ajută să descifrăm din tainele zodiilor, iar acum a venit rândul Balanței.

Ce se întâmplă în perioada Balanței

Zodia asta începe pe 23 septembrie și se încheie pe 23 octombrie. Zodia Balanței conține mai multe. Important este că Mercur nu mai e retrograd, am scăpat. Și o să avem acest Mercur la un moment dat în Balanță. Va să zică avem Soarele, avem Mercur, Marte este acolo și o să avem pe rând Venus în Fecioară și în Balanță, Marte și în Balanță și în Scorpion și practic cam un sfert de cerc va fi populat de planete și atunci vom avea accente pe aici, pe colo, dar mai mult aici, în Balanță.

Pentru că avem planete și în Fecioară și în Balanță, trebuie să avem grijă de sănătate în zona asta care ține de Fecioară, cu digestia, cu alimentația, cu intestinele și după aceea tot ce ține de vulnerabilitatea și buna funcționare a rinichilor. 

În Balanță, avem mai multe planete, nu e doar Soarele. Noi, când zicem Balanță, ne referim la poziția Soarelui, dar acesta nu e singur în Balanță ca să zici că aduce multă energie acolo, pentru că e Marte, care e prea mult pentru Balanță, și va fi și Mercur. 

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

În afară de acestea trei, care nu vor fi toate odată, ci pe anumite perioade, dar reușesc să agite spiritele pe acolo, o să fie o eclipsă inelară pe 14 octombrie și atunci avem Luna în plus în zodia Balanței. Avem Soare și Lună în aceeași zodie a Balanței și fac o eclipsă inelară. De aceea zic că sunt cam multe planete în Balanță, dar asta înseamnă și că ne ajută să recalibrăm relația cu partenerul, pentru că e Casa partenerială, casa a 7-a, Casa partenerială, a contractelor, a relației cu șefii. E și sfera proceselor și a dușmanului pe care îl vezi direct în ochi. Că mai există dușmanul ascuns cu casa a 12. 

Relația cu partenerul trebuie ajustată pe ici, pe colo. Poate mai sunt anumite capitole la care trebuie să mai venim cu niște rectificări. Mercur a ajutat să punem la punct niște lucruri și acum foarte mulți au curaj să se gândească și la căsătorie. Adică să aibă o relație. În primul rând, e o relație serioasă când sunt planete aici, în Casa a 7-a a Balanței. E Casa căsătoriei, adică contractul de afaceri, dar și contractul de căsătorie intră în exact aceeași casă zodiacală: Casa partenerială. 

BALANȚĂ - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023 

Dacă ne referim la Balanță, trebuie să ne imaginăm că sunt foarte multe posibilități: să înceapă ceva, să inițieze, să rezolve ceva. Pentru că Marte a agitat destul de mult spiritele și le-a dat posibilitatea, le-a dat curaj să inițieze ceva și să rezolve, să ducă până la capăt un proiect, să zicem, să înceapă sau să ducă la capăt. 

Curajul ăsta e mai mult decât de obicei, pentru că fără acest Marte, Balanțele nu ar fi putut să facă lucruri care pentru ele înseamnă prea mult. Și atunci poate să fie un câștig, poate să semneze un contract, poate să apară cineva. Marte e personajul masculin, poate să fie și șeful, dar poate să fie și cineva cu care să intre într-o relație. Este și sfera proceselor și atunci poate se încheie ceva pe care l-au început mai demult. Că a fost pauză peste vară și acum s-a reluat activitatea asta juridică.

De asemenea, pot să înceapă niște cursuri, pot să schimbe serviciul, pot să cumpere o mașină, pot să înceapă lecții de șoferie și multe alte lucruri. Dar înseamnă o mai mare încredere în sine. O dată că a intrat Soarele acolo și după aceea e Marte, care îi poate ajuta să-și recâștige niște bunuri, poate pe cale judecătorească sau prin viu grai. 

Mercur ajută la comunicare, e bun și pentru deplasări, dacă vor să plece pe undeva. Și Marte e bun la deplasare. 

Dar să aibă grijă cu rinichii și cu coloana. Planetele vin dintr-o casă a problemelor de sănătate și Mercur și Venus au retrogradat în Casa problemelor de sănătate cronică a Balanței și atunci ele au mai multe de făcut. 

SCORPION - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Să vedem cum stă treaba așa la Scorpion, noutatea e că va intra Marte spre sfârșitul perioadei. Cu cât ne apropiem de finalul Balanței, cu atât mai mult va simți Scorpionul intervenția din partea lui Marte, care e patronul nocturn al zodiei lor, pentru că diurn e în Berbec. 

Avem toate planetele astea multe de care am zis, plus eclipsa asta inelară, care s-ar putea să nu aibă prea mare influență, să zicem negativă, dar e totuși într-o Casă a problemelor de sănătate. Deci, Scorpionul trebuie neapărat să facă un consult medical, dacă sunt ceva probleme, poate să facă și preventiv, dacă e cazul. 

Rămâne Casa partenerială activă, în sensul că ei pot avea o relație pe care s-o cultive, în care să creadă că poate deveni o relație serioasă, chiar de căsătorie. Numai că Jupiter e retrograd, cum am spus, până la sfârșitul lui decembrie, până pe 31, și el încă tot caută argumente ca să îl lase pe Scorpion în relație serioasă. 

SĂGETĂTOR - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Săgetătorul are o Casă a prietenilor, pe care o s-o cultive mai îndeaproape și o să fie atent, pentru că Marte și-a cam băgat coada pe acolo și a atras atenția că unii sunt mai serioși, alții mai puțini. Dar Soarele și Mercur o să facă ce trebuie acolo în relația prietenilor și poate Săgetătorul o să fie cooptat în diverse grupuri, poate vreo fundație, ceva, să aibă un cuvânt de spus, poate reprezintă imaginea de care să se folosească, să zicem, o fundație și să-i ajute pe oamenii care au nevoie de ajutor. 

După aceea rămâne Jupiter în Casa problemelor de serviciu și a sănătății. Deci avem două accente foarte serioase: Jupiter, patronul Săgetătorului, în Casa serviciului și poate mai sunt multe de făcut, și totodată e o Casă a problemelor de sănătate. Jupiter arată că ceva trebuie corectat, trebuie remediat. 

Marte intră în Scorpion, care e Casa problemelor de sănătate cronică a Săgetătorului, și atunci el are două indicii că trebuie să aibă mare grijă. Doi gardieni care îi atrag atenția că trebuie să aibă grijă de sănătate. Atunci o vizită la medicul de familie, ca să vadă exact despre ce e vorba și dacă e cazul de rezolvat. 

CAPRICORN - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Avem zodia asta a Balanței, care reprezintă Casa succesului Capricornului. Și atunci el poate că în sfârșit e văzut cu alți ochi, poate de șefi, poate de partenerii de afaceri, de niște oameni influenți și atunci poate capătă mai multă vizibilitate, poate să primească și bani, dar oricum e bine să se auto-promoveze și el, să nu stea degeaba, să nu stea să aștepte să pice. Că steaua înclină, dar nu hotărăște și D-zeu îți dă, dar nu bagă în traistă. Așa e la astrologie, trebuie spus mereu asta. 

După aceea, se fac aspecte mai tensionate, Marte ăsta în sfera carieră l-a mai pedepsit pe ici pe colo, că n-a făcut cum trebuie câte ceva. Și atunci el trebuie să fie mai atent la persoanele cu care se asociază. El muncește foarte bine singur, dar dacă se ivește ocazia să intre într-o combinație, e bine să fie atent la persoanele respective. 

Traversarea Fecioarei de către Venus e un avantaj pentru Capricorn, pentru că mai are acea susținere în zodia Taurului, chiar dacă Jupiter e retrograd, chiar dacă e și Uranus pe-acolo, imprevizibil, el știe să se descurce. Adică are stă bine pe picioare ca să poată să facă față provocărilor. 

VĂRSĂTOR - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Pentru Vărsător e bine, că e același semn de aer. Balanța și Vărsătorul sunt semne de aer și atunci e o șansă de a se reinventa, pentru că Saturn acolo s-a întors din zodia Peștilor și încă mai apasă puțin, mai face niște presiuni asupra Vărsătorului. Dar vine ajutorul ăsta acum din zodia Balanței și îl poate catapulta o clasă mai sus. Asta e șansa acum și trebuie profitat în prima parte sau primele trei sferturi, să zicem, din zodia Balanței. 

Pentru că ultima parte e cu Marte în Scorpion, care iarăși face niște presiuni, înțepături, ș.a.m.d. ca să meargă mai departe, dar trebuie să țină cont de niște reguli pe care Vărsătorul nu prea le respectă, pentru că el e stat în stat. Dar nu acum, pentru că Marte în Scorpion e agresiv, pentru că e în domiciliu, iar Marte e o armă albă. 

PEȘTI  - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Pentru început e de zis că se pot recupera niște bani dacă zodia Balanței e activată. Și pe de altă parte, spre finalul perioadei intră Marte ăsta în Scorpion și atunci va fi apă cu apă. Dar tot așa, Peștii ar vrea mai mult ajutor, dar nu acum. Ei trebuie să se bazeze mai mult pe forțe proprii pentru că Saturn va fi vreo doi ani în continuare în zodia lor și îi obligă să se disciplineze mai mult decât pot ei s-o facă. 

Lucrul ăsta se va întâmpla și cu ajutorul lor, autodisciplinei, dar și cu ajutorul celorlalți, care vor face tot așa diverse presiuni, atacuri, chiar, la ei. Dar Peștii vor învăța ori să folosească eschiva, ca să nu ia în plin, sau vor găsi alte căi cinstite să fugă din fața pericolului. 

Dar se descurcă pentru că până la urmă sunt și planete care îi ajută, poate prin intermediul altora, să rezolve ceva, dar nu neapărat prin alianță, ci vor primi niște ajutoare colaterale.

BERBEC - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Berbecul are în Casa partenerială această Balanță plină de planete, ceea ce înseamnă că foarte multă lume îl caută. El e interesat să facă diverse alianțe, ca să semneze contracte, chiar și de colaborare. Vrea după aceea să intre în prietenie cu niște oameni ca să facă el ceva în particular, vrea să plece în excursii, merge și așa, vrea să cunoască pe cineva, tot Casa partenerială îl ajută. 

De data asta va fi foarte căutat, foarte solicitat și el va fi tot așa interesat de noi alianțe. Și lucrurile ar trebui să meargă bine, pentru că planetele astea nu sunt retrograde acolo, în Casa partenerială a lui. 

Poate întâlni pe cineva ca să fie frumos în sfera sentimentală. Venus a stat în Casa sentimentelor lui, deci ar putea să fie cineva. 

În ultima parte, o să intre în Marte, în Scorpion, care pentru el o să fie așa, o răscolire pe aici, pe colo, prin Casa banilor, mai precis, dar o să se descurce frumos. Asta e important, pentru că el are tot ce-i trebuie, știe să se descurce. 

TAUR - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

La Taur înseamnă ceva nou, probabil, în Casa serviciului. Adică Jupiter a retrogradat acolo la el și rămâne așa până la sfârșitul anului, și tot caută un job, un mini job, un extra job, o colaborare, o ceva, o partitură, mai bine zis, pentru că Taurul trebuie să se pună și el în evidență prin ceva, pentru că el are multe resurse. Casa asta a serviciului e ofertantă, dar e și Casa sănătății. Jupiter tot asta arată că dacă nu a fost atent la capitolul sănătate, acum se arată pricina. 

Balanța reprezintă Casa în care locuiește și atunci el mai are de făcut câte ceva pe acolo. Alții fac pentru grădină, ceva pentru terasă, pentru părinți, pentru bunici. Adică e Casa familiei în sens larg și atunci poate mai au niște lucruri de făcut. 

Sfera asta a sănătății e foarte importantă, pentru că Jupiter de obicei aduce niște exagerări pe aici. Faptul că retrogradează arată că a găsit el niște nereguli. Când o să o ia înainte, de pe 31 decembrie, atunci s-ar putea să se vadă dacă el nu corectează până atunci ceea ce poate e deja atenționat. 

GEMENI  - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Gemeni au felie bună, de data asta, că Balanța e tot semn de aer și atunci se asortează frumos cu Gemenii și au de cules de acolo roadele unor eforturi, a inteligențe lor. Că una e munca fizică pe care o pot face, dar alta e intelectual. Acolo e ceva. 

Plus că Balanța pentru ei reprezintă sfera hobby-ului și poate descoperă ceva pe care știu să îl facă. Vede cineva în ei ceva, o resursă care poate fi folosită. 

Dacă vor o relație, ăsta e momentul, se poate întâmpla ceva bun și ei sunt amatori, ies repede pe interval să facă ceva care să le priască și să le fie de folos și altora. Sunt destul de flexibili și știu să profite de o oportunitate, mai mult decât Taurul, de exemplu, care e un semn fix și așteaptă, gândește mult, trece prin filtre, nu, Gemenii reacționează imediat și știu cum să folosească o oportunitate. Deci e tocmai bine că asortarea semnelor de aer e bună. 

Dar după aceea, Marte intră în Casa serviciului și a problemelor de sănătate. Și trebuie și Gemenii să fie foarte atenți la ce se întâmplă cu organismul lor. 

Trebuie să reținem cu toții că atâta vreme cât Mercur traversează zodia Fecioarei, toată lumea poate avea probleme cu digestia, cu alimentația sau cu școala, că tot e Casa serviciului și a școlii, a sănătății, cum am zis, și a familiei, a casei. Da, și Balanța e a cuplului, de aia e un termen generic la care ne raportăm toți și după aceea, pe particularități. 

RAC - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Racul se poate bucura de niște rezolvări în sfera locuinței. Foarte mulți au început ceva, planetele au fost retrograde, n-au putut să facă ce trebuia, au fost încurcați și cu școala și cu taxele, și cu mutatul de la o școală, de la o grădiniță la alta. Acum se rezolvă, că nu mai e Marcur retrograd. 

Venus s-a străduit să le aducă bani, a traversat zodia Leului, Mercur a traversat și el și atunci a fost activată sfera asta a finanțelor lor și a contractelor. Acum avem planete tot în Casa comunicării și a deplasărilor, dacă ei doresc așa ceva. 

Relația cu partenerul, poate nou apărut din în peisaj, e un pic mai precipitată și ei nu sunt obișnuiți, pentru că Marte intră în Casa asta sentimentală, iar ei sunt mult mai sensibili, hipersensibilii, rafinați. Și atunci ei trebuie să fie en-gard, pentru că Marte e mai agresiv, nu e pe gustul lor. Dar cine știe, poate li se reproșează că n-au fost paroliști cu ceva, poate stârnesc scene de gelozie. Ei pot să fie în banca lor, dar partenerului să i se pară că au întârziat o oră. Unde au stat? Au mâncat o înghețată, nu știu, zic și eu, au băut un suc. 

LEU - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Leul a avut de partea lui planeta Venus, care încă este pe acolo prin zodia Leului și i-a încălzit cumva inima, i-a adus pe cineva cine să fie pe sufletul lui. Acum intră în Fecioară, în Casa banilor, a finanțelor lui și a contractelor. Dar contractul se face mai degrabă cu ce avem acolo în zodia Balanței, pentru că avem Soare, Mercur și Marte. Și atunci, el își poate găsi ceva de lucru, să zicem, sau un grup cu care să meargă la înaintare și să se ocupe de un proiect care să aibă ecou în breasla lui sau la scară mai mare. 

Deci comunicarea e punctul forte prin această Balanță. În perioada asta a Balanței, Leul devine mult mai bun comunicator. Da, foarte bun. Poate să aibă o perioadă bună la școală, la grădiniță, dacă e mai mic, zic. 

E o Casă a deplasărilor și poate să meargă bine toată treaba. Adică să plece în weekend-uri, să se întâlnească cu prietenii, cu foștii colegi, cu rudele apropiate, nepoți.

Când intră Marte în Scorpion, nu o să-i placă, pentru că se strică o țeavă acasă, trebuie dusă mașina în service, dar se va descurca. E o perioadă cu echilibru pentru Leu și faptul că a traversat Venus toată zodia asta a Leului i-a adus mult beneficiu sufletesc și financiar și așa va rămâne

FECIOARĂ  - Horoscop lunar 23 septembrie - 23 octombrie 2023

Fecioara a traversat o perioadă de rerereexaminare, ca să zic așa, pentru că a prins perioada cu Venus retrograd, Mercur retrograd. Dar acum Mercur este direct acolo în zodie și planetele din zodia Balanței sunt Casa finanțelor Fecioarei. Și atunci, dintr-o parte din alta, din mai multe direcții, Fecioara va primi poate mai mulți bani. Poate i se va mări salariul sau poate vin bani din urmă că Mercur retrograd asta a căutat, a scanat peste tot și a văzut ai de primit de la cutare, pac, să vină banii să intre în cont, ai din partea cealaltă, da, asta face Mercur retrograd. 

Și trebuie să facă și să refacă mai multe hârtii. Sunt cereri, sunt diverse facturi, sunt lucruri legate de școală, proiecte, programe care se pot face foarte bine cu Mercur aici în zodia asta. 

Și Venus traversează și ea și e de bine, dar tot așa, mare atenție la sănătate și planetele astea din zodia Balanței îi pot oferi un contract, un alt job, dacă sunt interesați. 

După aceea Marte îi obligă să se ocupe și de mașină. Poate își cumpără altă mașină sau poate vor călători mai mult sau poate trebuie dusă în service. 

Sunt sunt multe planete aici, în Balanță. Balanța e o zodie frumoasă, se ocupă de celălalt, de a ieși, inamicul pe care îl vezi în ochi că e celălalt. Casa 1 sunt eu și casa a 7-a e celălalt. Da, deci o să fim față în față cu celălalt.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.