Horoscop 18 noiembrie 2023, cu Neti Sandu. Surprize pentru zodii

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 noiembrie 2023, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprize astăzi. O să empatizăm cu oamenii care ne transmit gânduri şi sentimente bune şi o să răspundem, eventual, cu aceeaşi monedă.  

Vibraţia zilei este 9 şi e o zi de schimb emoţional.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – SCORPION

Se poate să daţi o petrecere, de zi aniversară, ori poate se căsătoreşte cineva din familie şi o să adunaţi prieteni şi rude ca să vă bucuraţi cu toţii.

O să primiţi daruri, poate câştigaţi un concurs, apar nişte recompense care-or să vă ungă pe suflet.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – SĂGETĂTOR

E animaţie la voi, chef de viaţă, vă căuta oameni cărora le-a fost dor de voi şi o să încingeţi o petrecere că simţiţi nevoia să vă descătuşaţi.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Poate vi se înmânează un premiu, sau vă dă cineva înapoi o datorie şi o să vă puteţi duce în plimbare prin ţară, pe undeva.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – CAPRICORN

Se poate s-aveţi un eveniment festiv în familie şi să vă pregătiţi cum se cuvine, e ceva de suflet şi care o să vă bucure pe toţi că n-aţi mai apucat să vă-ntâlniţi.

O să vină cineva care o să vă răsfeţe, vă invită într-o plimbare şi o să uitaţi de greutăţile vieţii, de datorii şi altele.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – VĂRSĂTOR

O invitaţie de onoare, vă duceţi la o gală de premiere, un majorat, o logodnă, sau o căsătorie şi o să revedeţi oameni dragi pe care nu i-aţi mai văzut de multă vreme.

Vi se oferă şansa de a lua parte la o serată mai specială, poate e o cină în doi, ori altceva - select - şi-o să vă placă.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – PEŞTI

Poate abia acum o să ajungeţi într-un loc de agrement la care visaţi cine ştie de când şi o să admiraţi natură, o să strângeţi relaţiile de prieteni cu cei aflaţi la distanţă.

Poate le organizaţi copiilor un mini party, sau poate au meci, o fi un concurs şi o să fie distractiv.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – BERBEC

Or să vă convingă prietenii să plecaţi cu ei măcar într-un du-te vino prin ţară ca să vă întoarceţi până la noapte dacă nu aveţi unde înnopta.

Se poate să vină cineva de pe alte meleaguri şi să vă petreceţi ziua împreună, să aflaţi tot felul de noutăţi.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – TAUR

E multă lume dornică să vă revadă, să aveţi preocupări comune, din cele care vă relaxează, pot fi şi stimulative, că poate jucaţi ceva pe un teren de sport.

E posibil să întâlniţi pe la mondenităţi pe cineva care să se apropie din ce în ce de voi că să vadă dacă există atracţie.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – GEMENI

O să treceţi în revistă evenimentele de prin oraş, ba chiar vă puteţi duce şi prin alte părţi, dacă e ceva la care vreţi cu tot dinadinsul să fiţi de faţă.

O să cam intraţi la cheltuială dacă vreţi să vă duceţi cu ai voştri pe undeva la aer curat, la spa, la distracţie.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – RAC

Poate fi o zi memorabilă pentru voi şi să întâlniţi pe cineva care să fie alături de voi, de-acum înainte, să vă fie sprijin în viaţă.

O să-i faceţi o vizită cuiva care o avea nevoie de voi şi cu o vorbă bună, un gest o atenţie o să-i opriţi alinarea.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – LEU

O să-şi facă apariţia acea persoană care dispăruse o vreme şi care, după ce s-a gândit mai bine a decis că sunteţi tot ce-şi doreşte.

E cineva care ştie cum să vă cucerească şi să se facă plăcută, persoana, ca să vă doriţi să fiţi împreună, să fie reciproc sentimentul.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – FECIOARĂ

Poate îi chemaţi pe la voi la degustat bunătăţi de sezon pe fraţi, surori, cumnaţi ca să fie reunita familia c-o să vă tot vedeţi la nunţile de sezon.

Poate v-aşteaptă cineva într-o staţiune de agrement ca să petreceţi o zi şi o noapte în alt cadru, care să vă remonteze.

Horoscop 18 noiembrie 2023 – BALANŢA

O să fiţi înconjuraţi de oameni tineri care or să vă ţină, frumos, companie şi o să fie un schimb emoţional de care veţi profita cu toţii.

E cineva care vă face ochi dulci şi o să fiţi mai atenţi la ce vi se transmite că poate vi se potriveşte. Numai voi o să ştiţi.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.