Horoscop 18 mai 2022, cu Neti Sandu. Berbecii vor avea parte de o ocazie rarisimă

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 18 mai 2022, cu Neti Sandu. Apar acele lucruri la care am visat, pe care ni le-am dorit cu ardoare și tot ce mai trebuie este să le păstrăm, să le putem conserva, să nu dispară-n vânt.

Vibrația zilei este 9 și avem o viziune a ceea ce e cel mai bine pentru noi.

Ce se întâmplă în fiecare dintre zodii

HOROSCOP 18 MAI 2022 TAUR

O să mai faceți curățenie printre prieteni ca să nu va lăsăți estorcați emoțional de unii care au nevoie de voi în continuu. O să vă bucurați de o recuperare, poate vin bani din urmă, ori bunuri pe care vi le-ați recăpătat în urma unui proces și or să se regleze niște situații.

HOROSCOP 18 MAI 2022 GEMENI

Va trebui să vă luptați pentru un post pe podium, c-aveți șanse mari să câștigați un titlu, dar concurența e acerbă. Șefii par să se răzgândească - v-au promis niște beneficii, dar se pare că le vor acorda altora, și-o să vă simțiți nedreptățiți și poate pe bună dreptate. Vedem!

HOROSCOP 18 MAI 2022 RAC

O să aveți o discuție la un pahar cu cineva care v-a ascuns niște lucruri, un adevăr și acum se dau cărțile pe față. O problemă mai veche revine ca să fie rezolvată, să nu luați vreo amendă sau să vă blocați ascensiunea, că ați putea căpăta o funcție, dar trebuie făcut curat întâi de toate.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

HOROSCOP 18 MAI 2022 LEU

Cu toate că șefii par de neclintit, o să reușiți să-i sensibilizați și să vă acorde o primă, un bonus, o compensație bănească. Se poate să reluați niște studii ca să puteți termina un stagiu, să puteți practica meseria pe care o iubiți că sunteți în prag de afirmare, să vă impuneți imaginea.

HOROSCOP 18 MAI 2022 FECIOARĂ

Poate trebuie să vă schimbați buletin, pașaport, card, permise și o să vă ocupați de toate până o să le obțineți. O să-i dovediți, încă o dată, partenerului de cuplu că-i sunteți fideli, nu aveți nimic de ascuns și că o să urmeze și căsătoria, dacă n-ați făcut pasul.

HOROSCOP 18 MAI 2022 BALANȚĂ

Apare cineva care se simte atras de felul vostru de a fi și o să vă armonizați - poate fi o relație. E momentul să fiți mai atenți cu sănătatea, poate țineți și o dietă și organismul se resimte, și o să vă schimbați, probabil, stilul de viață. O să vă reinventați.

HOROSCOP 18 MAI 2022 SCORPION

O să investiți niște bani în casă pentru un confort sporit, că vreți să schimbați o sofa, niște fotolii și altele. Se poate să intrați într-o rundă de negocieri și să vă susțineți cauza până veți obține tot ce v-ați propus că aveți toate șansele să primiți integral, ce-ați cerut.

HOROSCOP 18 MAI 2022 SĂGETĂTOR

Vouă vă cam ies bani din buzunar c-aveți taxe, impozite, de plătit, pe lângă cheltuielile curente și e bine să vă cenzurați un pic. Le-ați rămas datori cu niște explicații unor coechipieri de afaceri, poate mai aveți de împărțit și niște bani și o să se regleze totul, până la începutul lunii viitoare.

HOROSCOP 18 MAI 2022 CAPRICORN

Parcă tot vă bate gândul să vă mutați, să plecați și-n alt oraș, la o adică, sau s-aduceți unele îmbunătățiri locuinței. Poate-aveți de dat un examen, o fi o activitate de grup și care vă cam dă de furcă, dar vin și satisfacții, că o să fie manopera voastră acolo.

HOROSCOP 18 MAI 2022 VĂRSĂTOR

Revine cineva care n-a ajuns la inima voastră și de data asta va încerca, din răsputeri, să v-atingă la coarda sensibilă. Ați putea da examene, vă puteți prezența și la un interviu și să vă alegeți cu un job, sau poate e un concurs pentru ocuparea unui fotoliu de șef - și să-l obțineți.

HOROSCOP 18 MAI 2022 PEȘTI

V-ați propus niște investigații medicale și-ar fi bine să nu săriți peste ele și să vă faceți un set de analize, un consult. Se poate să intrați într-o combinație partenerială și să iasă ceva care să vă ungă pe suflet, că se-anunță o afacere care să vă bage niște bani în cont.

HOROSCOP 18 MAI 2022 BERBEC

Poate veți găsi o ocazie rarisimă să vă luați o mașină, ori altceva la care visați de multă vreme și să fie mai ieftin obiectul. Vă puteți oferi o viață nouă, să lucrați ceva care să vă și placă, nu numai să fie acolo, să luați un salariu și să vă întemeiați o familie, se poate, cât de curând.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.