(P) Informații utile despre pardoselile poliuretanice: de ce merită investiția

pardoseli

Îți dorești să amenajezi spațiul pe care îl ai, astfel încât să deschizi un business profitabil pe termen lung? Atunci trebuie să începi cu alegerea unei podele de calitate, care să aibă o durată de viață sporită.

Printre cele mai bune opțiuni de pe piață se numără astăzi gama de pardoseli poliuretanice.

Este vorba despre pardoseli calitative, ce rezistă foarte bine până la 50 de ani, mai ales atunci când le întreții în mod corespunzător. Află, însă, principalele motive pentru care merită să le alegi!

Pardoseli poliuretanice – cum sunt realizate?

Calitatea pardoselilor poliuretanice provine din faptul că acestea sunt obținute dintr-un mix de cimenturi și rășini speciale, putând avea inclusiv densități diferite.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Dacă urmează să folosești intens spațiul pe care îl ai, de preferat este să optezi pentru o densitate cât mai mare, astfel încât să te poți bucura de un trafic intens fără probleme. La fel poți proceda și în cazul alegerii grosimii ideale.

Nivelul de elasticitate

Elasticitatea este o proprietate importantă a pardoselilor poliuretanice, acest lucru însemnând că le poți folosi inclusiv în spații unde temperaturile sunt foarte mici și ajung până la -30 de grade Celsius.

Totodată, datorită faptului că sunt impermeabile, pardoselile poliuretanice îți permit să le folosești și în parcările supraetajate, acolo unde traficul este, de regulă, unul foarte intens.

Unde le poți utiliza?

În ceea ce privește spațiile în care poți utiliza pardoselile poliuretanice, poți lua în considerare următoarele:

· depozitele;

· parcările, rampele și garajele de mașini;

· spațiile comerciale;

· spațiile de birouri;

· spațiile pentru expoziții;

· locurile de joacă;

· sălile de clasă;

· instituțiile spitalicești;

· cabinele de duș ori vestiarele.

Montaj facil

Din punct de vedere a montajului, acesta se realizează prin turnare și este unul destul de simplu, având în vedere procedura ce trebuie urmată.

De preferat este să lași acest pas în seama unor experți în domeniu, care au cunoștințele necesare pentru a lucra cu utilajele potrivite și care știu cum să intervină astfel încât să îți ofere densitatea dorită, dar și grosimea ideală.

Imediat după aplicarea pardoselii poliuretanice, indicat este să mai aștepți 1 – 2 zile, pentru a-i oferi podelei ocazia de a se așeza foarte bine. Ulterior, îți poți continua lucrările de amenajare.

Gama cromatică

Un alt aspect important, pe care să îl cunoști despre pardoselile poliuretanice este acela că poți alege ca ele să fie colorate. Dacă vrei să obții un spațiu primitor și interesant, te poți orienta spre un mix de nuanțe interesante.

Discută cu cei care se ocupă de montaj, pentru a le transmite exact efectul pe care vrei să îl obții, iar ei se vor ocupa de aplicarea pardoselii în culorile pe care ți le dorești.

Avantaje

Printre cele mai importante beneficii, de care te bucuri datorită pardoselii poliuretanice se numără următoarele:

· durată de viață sporită, de până la 50 de ani;

· montaj facil;

· posibilitatea de a alege dintre mai multe densități și grosimi;

· un grad ridicat de elasticitate;

· poți realiza reparații doar în anumite zone, iar restul spațiului să îl folosești în condiții normale;

· poți alege dintr-o varietate de culori;

· proprietăți ignifuge;

· proprietăți antiaderente;

· posibilitatea de a utiliza pardoselile poliuretanice în foarte multe tipuri de spații, cu destinații diferite.

PardoseliIndustriale.roîți propune o gamă largă de soluții atunci când ai nevoie de o podea de calitate.

Așadar, fie că îți dorești pardoseli Ucrete, decorative, cu cuarț ori pardoseli poliuretanice, apelează cu încredere la un partener care îți asigură calitate și durabilitate! Alege inteligent, în funcție de modul în care vei utiliza spațiul de care dispui! 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.