Horoscop 7 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Gemenii se bucură de armonia vieţii în doi şi se gândesc să facă un copil

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 septembrie 2021, cu Neti Sandu. Primim răspunsuri legate de serviciu, de şcoală, de obligaţiile de familie şi o să ştim cu exactitate ce-avem de făcut.

Vibraţia zilei este 7 şi o să avem acea sclipire de moment ca să facem o alegere înţeleaptă.


HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 FECIOARĂ

 

E o infuzie de capital, la voi, e o sursă de finanţare şi o să vă descurcaţi cu toate cheltuielile acestei perioade. Apar noutăți, se și rezolvă probleme mai vechi şi o să vă apucaţi de acele proiecte care-aşteaptă de multă vreme să vă etalaţi toate calităţile, deloc puţine.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 BALANŢĂ

 

O să vă bucuraţi de unele privilegii din partea unor şefi, a unor autorităţi şi o să fie un crescendo emoţional. Sunt lucruri la care visaţi, probabil, de anul trecut şi-abia acum se-ntâmplă şi o să lucraţi de zor până vă echilibraţi din toate punctele de vedere.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 SCORPION

 

Se poate să vă găsiţi ceva de lucru în particular şi să vă sporiţi veniturile de-acum încolo. O apariţie - surpriză! Pot fi o persoană, sau un cuplu şi o să puneţi bazele unei afaceri care-o să v-aducă nişte câştiguri consistente.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 SĂGETĂTOR

 

E posibil să-ntâlniţi pe cineva care să fie pe lungimea voastră de undă şi să construiţi o relaţie de toată frumuseţea.
Poate faceţi nişte achiziţii care să vă creeze un confort sporit acasă, asta ca să fiţi pregătiţi pentru lucratul de acasă, ori pentru şcoala online - eventual.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 CAPRICORN

 

O ieşire la rampă cu ceva nou care să fie cartea voastră de vizită şi o să faceţi furori. E posibil să mai daţi o fugă la mare, la munte, şi în străinătate, se poate şi să cultivaţi vechile relaţii de familie, sau amicale şi să vă revigoraţi.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 VĂRSĂTOR

 

O problemă de sănătate se cere urgent rezolvată ca să vă puteţi folosi tot potenţialul, să fie cu succes. Se poate să luaţi o decizie referitoare la banii din cont şi poate-i investiţi în ceva, o să vă luaţi o casă, o maşină, sau poate-ncepeți o afacere, ceva se-ntâmplă.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 PEŞTI

 

Poate-o să vă-mpăcați cu cineva care s-o fi supărat, din cine ştie ce motive, poate s-a apelat şi la judecători, şi-acum vă-mpăcați. O reuşită, poate semnaţi un contract care o să vă asigure un venit suplimentar şi să fie un confort de-aici încolo, o stabilitate financiară.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 BERBEC

 

Poate mai schimbaţi ceva prin casă, vă puneţi rezervele financiare la bătaie ca să creaţi mai mult spaţiu şi un plus de confort. E ceva nou de făcut la serviciu şi fie vă apucaţi acum, fie după ce vă-ntoarceţi din concediu că trebuie lucrat cu atenţie şi să păstraţi ritmul.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 TAUR

 

Poate va mai faceţi nişte analize medicale, să ştiţi exact cum staţi, ca să nu lăsaţi să se acutizeze vreo boală. Sunt chestiuni care ţin de muncă în particular şi care se cer - urgent rezolvate, că angajatorul nu poate s-aştepte a la longue şi vă somează să ziceţi DA, sau NU.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 GEMENI

 

Relaţia cu partenerul de cuplu o să se destindă şi o să vă bucuraţi de armonia vieţii în doi şi poate vine şi un copilaş, chiar dacă mai aveţi copii. Vă pregătiţi de o relansare, poate e un proiect care vă dă speranţe şi o să pătrundeţi poate, în alte medii, o să vă extindeţi aria de influenţă.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021

 

Poate daţi de o cazare ieftină pe undeva şi n-o să rataţi ocazia să vă duceţi câteva zile la aer curat. O să faceţi nişte achiziţii, poate vă pregătiţi de şcoală, va şi-nscrieți, o fi de dat şi vreun interviu, ca să eliminaţi concurența, să fiţi admişi.

HOROSCOP 7 SEPTEMBRIE 2021 LEU

 

Vă preocupaţi de şcoală, de cursurile copiilor, de rechizite şi ce ştiţi că mai au nevoie - ca să nu alergaţi - după. E o modificare a salariului, să sperăm că e o creştere, pot fi nişte suplimente şi care să condimenteze frumos fondul de rulment al familiei - o să vedeţi azi, zilele astea.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin
Horoscop 3 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodia care o să recupereze banii care i se cuvin

Horoscop 3 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu idei bune. O să avem fler în afaceri, o bună intuiție în plan financiar și o să știm să facem alegeri inspirate.

Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.