Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Momente de groaza la bordul unui zbor cu destinatia Chicago. Cum a aterizat acest avion cu doua seturi de roti lipsa

avion British Airways

Un avion al companiei British Airways, cu destinatia Chicago, a fost nevoit sa se intoarca de urgenta inapoi la Londra, dupa ce pilotii au observant mai mute defectiuni.

Sambata dupa-amiaza, pilotii unui avion cu peste 300 de pasageri la bord au observat mai multe defectiuni si au luat luat decizia de a se intoarce inapoi pe Heathrow, aeroportul de unde plecasera in urma cu doua ore.

Aeronava se afla deasupra Islandei cand s-a observat o problema la trenul de aterizare, doua dintre cele cinci seturi de roti ramanand blocate.

Pilotul, considerat acum un erou, a fost nevoit sa aterizeze folosindu-se de doar trei seturi de roti ramase functionale.

La sosire, avionul a fost asteptat de mai multe masini de pompieri si alte echipaje de interventie. Calatorii au fost evacuati prin spatele aeronevei de teama ca aceasta sa nu se rastoarne. Oamenii s-au declarat “foarte speriati” de cele intamplate.

In aceeasi seara, un alt avion a fost pus la dispozitia pasagerilor pentru a-i duce la destinatie, dar multi au refuzat sa se imbarce de teama altor incidente neprevazute.
 

 

Sursa: Daily Mail, Data publicarii: 31 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: avion, intors, British Airways, tren de aterizare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed