Fotografiile de la un muzeu din Rusia ii pun in dificultate pe specialisti. Cine este fetita care apare in toate imaginile

Ultimul update: Luni 01 Februarie 2016 07:00
Data publicarii: Vineri 29 Ianuarie 2016 10:43
Categorie: Bizar
fotografie Rusia

Mai multe imagini realizate in Siberia secolului trecut au atras atentia specialistilor, dupa ce le-au analizat cu atentie. In pozele, aflate la muzeul din orasul rusesc Krasnoyarsk.

In toate fotografiile specialistii au descoperit ca apare o fetita, indiferent de locul unde a fost facuta poza. Copila nu zambeste in niciuna dintre imagini, este bine imbracata, si desi, la prima vedere, ea pare imbracata in aceleasi haine, se pare ca nu este asa.

Copila a putut fi observata doar cu ajutorul tehnologiei avansate. Expertii in fotografie de la muzeu incearca sa descopere cine este fata din aceste imagini.

Ei au declarat ca are varsta cuprinsa intre 8 si 10 ani, iar dupa hainele pe care le poarta, ea provenea dintr-o familie instarita.

"In una dintre poze, fetita apare langa un grup de baieti de la Seminarul din Krasnoyarsk. Ea nu poarta aceeasi rochita in toate pozele", a declarat unui dintre specialisti pentru publicatia Siberian Times.

"Este posibil ca fata sa fie fiica fotografului sau nepoata lui. Nu putem sa stim cu siguranta nimic, nici macar numele celui care a facut pozele. Am numit colajul <>. Speram sa reusim sa elucidam acest mister. Vrem sa stim cine e fata si de ce a fost fotografiata in diverse locuri si ipostaza. Pana astazi nimeni nu i-a remarcat prezenta in aceste poze", a declarat specialistul de la muzeu.

"Pentagonul Chinei": cladirea de 500.000 de metri patrati complet pustie. Costurile pentru ridicarea ei au fost uriase

FULLSCREEN
Fotografiile de la un muzeu din Rusia ii pun in dificultate pe specialisti. Cine este fetita care apare in toate imaginile
  • /

Sursa: Daily Mail

Rubia Machado

O femeie cu un singur picior participă la celebrul concurs Miss Bumbum

Trista poveste a unui câine care stă de 10 ani la mormântul stăpânului său

Apariție ciudată pe cerul unui oraș brazilian. E ”lucrarea lui Dumnezeu”

inel de logodna

A pierdut inelul de logodnă în urmă cu 13 ani. Unde i l-a găsit nora

Un bărbat își filmează criza violentă de crampe musculare: ”Extrem de dureros!”

Un român şi-a dat pantalonii jos în timpul unui furt în Elveția, să o sperie pe farmacistă