Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Se modernizeaza Spitalul de Urgenta din Alba Iulia

Spital

Spitalul din Alba Iulia beneficiaza de investitii masive, de peste 2 milioane de euro. Din acesti bani se vor finanta trei proiecte de modernizare a spitalului.

Pana acum a fost achizitionat un aparat RMN de care vor beneficia pacientii asigurati si internati gratuit. Astfel, procedura va fi simplificata, iar bolnavii nu vor mai fi nevoiti sa se deplaseze cu ambulanta pana la Cluj sau Sibiu pentru astfel de investigatii. Valoarea aparatului se ridica la 4,26 milioane de lei.

In urmatoarea perioada vor incepe si lucrarile de modernizare a mansardei cladirii unde functiona policlinica, iar spatiul va fi destinat sectiei de neurologie. Aici vor fi investiti 4 milioane de lei.

Sectia de urgente a spitalului va fi si ea extinsa datorita numarului mare de pacienti. Lucrarile vor incepe in luna august.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 8 Iunie 2012
  • 0 Comenteaza
Citeste mai multe despre: Ardeal, Alba, spital, analize, RMN, medici, bani, investitii,

Comentarii(0)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799445
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed