Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Eveniment in premiera la UBB

cutremur, seism

Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului, Magurele in colaborare cu Facultatea de Stiinta si Ingineria Mediului a UBB organizeaza in perioada 20 – 25 mai 2017, expozitia Mobila despre Cutremure.

Evenimentul se va desfasura in holul sediului Facultatii de Stiinta si Ingineria Mediului (str. Fantanele, nr. 30) dupa urmatorul program:

20 mai 2017 - orele 18.00 – 24.00 (in cadrul evenimentului european Noaptea Muzeelor)
22-25 mai 2017 - orele 12.00 – 18.00

Expozitia Mobila despre Cutremure - MOBEE reprezinta cel mai nou mijloc de informare cu privire la cauzele, caracteristicile si efectele cutremurelor, fiind rezultatul unui proiect national de cercetare inovator (www.mobee.info), care a adus laolalta seismologi (Institutul National pentru Fizica Pamantului), artisti grafici (Universitatea Nationala de Arte) si dezvoltatori de aplicatii IT (SIVECO).

Participantii vor putea afla unde au loc cutremurele in Romania, de ce zona Vrancea este atat de periculoasa, se vor putea bucura de aplicatiile interactive, vor vedea machete printate 3D la scara mare si vor putea afla cat de pregatiti sunt in caz de cutremur si multe alte informatii.
 

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 15 Mai 2017
Citeste mai multe despre: Ardeal, Cluj, UBB, expozitie, mobila cutremure,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed