Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Un service auto din Baia Mare a fost distrus de un incendiu puternic. Proprietarul nu avea asigurare

Embed:

Un incendiu puternic a facut prapad intr-un service auto din Baia Mare. Doua masini aflate inauntru pentru verificari au fost cuprinse de flacarile uriase si distruse in totalitate.

Fumul gros era vizibil de la sute de metri distanta asa ca oamenii au sunat imediat dupa ajutor.

Incidentul s-a petrecut putin dupa ora 15. Oamenii au vazut hala cuprinsa de flacari si au dat alarma. Din fericire, angajatii erau plecati in pauza de masa si nu exista victime.

Barbat: "Ardea, flacari mari, eu sunt de serviciu intrasem in tura si mi-a zis un coleg sa sun la pompieri ca a luat foc."

La fata locului au venit imediat politistii, dar si cei de la SMURD. Pompierii au intervenit cu 3 autospeciale cu apa si spuma pentru a potoli valvataia. Cel mai probabil focul a pornit de la o scanteie produsa de un flex pe care mecanicii l-ar fi folosit inainte de a pleca la masa.

Nicusor Miclaus, locotenent ISU Maramures: "Am fost solicitati pentru localizarea si lichidarea unui incendiu. Am gasit un service auto cu o suprafata de 200 de metri patrati in ardere generalizata, continuam cercetarile pentru stabilirea cauze incidentului."

Pentru ca masinile au fost distruse in totalitate, patronul service-ului va trebui sa ii despagubeasca pe proprietari. Grav este ca nu avea asigurare.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 11 Februarie 2016
Citeste mai multe despre: service auto, Baia Mare, masini, flacari, incendiu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed