Dan Finutu, condus pe ultimul drum de 10 preoti si muzica de fanfara. Cavoul e cat o garsoniera

Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 01:45
Data publicarii: Luni 13 August 2012 13:37
Categorie: Actualitate

Dan Finutu, un cunoscut afacerist din Buzescu, judetul Teleorman, a fost condus astazi pe ultimul drum de mii de oameni.

A fost inmormantat alaturi de sotia lui, ambii decedati intr-un accident rutier petrecut la sfarsitul saptamanii. De la Nutu Camataru, la pensionara care locuieste aproape de Finutu, cu totii au urmat cortegiul si si-au luat la revedere. A fost un prilej ca unii sa-si etaleze tinutele de firma, iar altii bijuteriile de aur.

Deasupra portii cunoscutii au scris cu trandafiri rosii si albi numele celor plecati la ceruri: "Dan Finutu' si Mari". In fata casei, oamenii s-au strans incet. Sunt veniti din toata tara si reprezinta clanurile care au avut legaturi cu decedatul.

Prin multime isi face loc o coroana care masoara cel putin 3 metri. Este uriasa, iar 8 barbati abia o cara. Pe panglica scrie "Te vom pastra mereu in aminitire, din partea familiei Nutu Camataru".

De altfel, zeci de coroane mai mici sau mai mari au umplut gardul palatului. In felul acesta sute de prieteni si-au luat la revedere de la Dan Stan, mult mai cunoscut sub numele de Dan Finutu. Barbatul si sotia lui si-au pierdut viata intr-un accident rutier petrecut saptamana trecuta.

Scoaterea sicrielor din casa, a produs rumoare pe strada. Multimea s-a inghesuit in apropierea dricului. Apoi convoiul s-a pus in miscare, iar femeile au aruncat cu monede de 50 de bani.

Baietii lui Dan Finutu, vizibil afectati de moartea tatului lor au pornit si ei spre cimitir. In urma veneau 10 preoti pe muzica de fanfara.

La rascruce de drumuri, dupa cum e obiceiul, s-a aruncat cu bani.

La un moment dat, s-au alaturat cortegiului trei cai negri, trimisi de Nutu Camataru ca un omagiu pentru Finutu. De altfel, Camataru a fost si el prezent la volanul unui Hummer alb cu placa de aur sub numarul de inmatriculare.

Trupurile celor doi au fost duse la cimitirul din Buzescu, in cavoul proaspat ridicat. Oricat de repede ar fi lucrat muncitorii, nu au reusit sa-l termine, dar va fi cu siguranta cel mai mare din cimitir.

Cum se apara soferul-martor al carnagiului de la Tulcea dupa ce a plecat de la locul accidentului

Cum se apara soferul-martor al carnagiului de la Tulcea dupa ce a plecat de la locul accidentului

turista

Operațiune de salvare la cota 2.300, în Făgăraș. Ce a pățit o turistă

Incendiu de vegetaţie în Parcul Natural Văcăreşti

25 de sirieni şi trei călăuze bulgare, depistaţi la frontieră. Unde voiau să ajungă

acc a2

Blocaj pe A2, după ce un șofer băut a intrat în două autovehicule

Tânără de 23 de ani, la spital, după ce s-a rănit în timp ce se dădea pe tiroliană

Reglementările care i-ar putea lăsa fără bunuri pe cei care se îmbogăţesc prin fraude