Panica dupa ce un restaurant a luat foc in Capitala. Nimeni nu a fost ranit, dar pagubele sunt insemnate

Ultimul update: Sambata 16 Ianuarie 2016 07:11
Data publicarii: Miercuri 13 Ianuarie 2016 08:12
Categorie: Actualitate

A fost panica in miercuri dimineata in sectorul 4 al Capitalei. Un incendiu violent a izbucnit la un restaurant din Oraselul copiilor.

Flacarile au izbucnit la primul nivelul al localului si s-au raspandit rapid catre mansarda. Pompierii au venit cu 11 autospeciale si s-au luptat cu focul pret de cateva ore.

In momentul izbucnirii incendiului, in restaurant nu se aflau decat unul dintre angajati si un paznic. Nimeni nu a fost ranit, dar pagubele sunt insemnate.

Alarma s-a dat in jurul orei 7, cand unul dintre angajatii restaurantului a simtit miros de fum. Speriat, a sunat imediat la pompieri.

Angajat: "Erau flacari. Luase tot foc. Am simtit ca paraie lemnul si s-a luminat. Totul era inchis era oprit si nici luminile, nu era nimica. "

Angajatii spun ca toate instalatiile electrice erau oprite, asa ca nu isi explica ce s-a intamplat. Paznicul si angajatul care erau in local au reusit sa se salveze.

"- La 12 noapte cand s-a inchis, totul era ok. Dimineata m-am trezit ca arde cu flacari asa mari.
- Cat de mari credeti ca sunt pagubele?
- Pfff... Aoleo, nu stiu!"

In scurta vreme au ajuns cinci autospeciale de pompieri. Cand au vazut insa ca flacarile se extind rapid, la mansarda construita din lemn, pompierii au chemat ajutoare.

Daniel Vasile: "La sosirea acestor, incendiul se manifesta generalizat pe planul etajului 1 si la nivelul mansardei si ardea pe o suprafata de 400 de metri patrati, cu posibilitati reduse de propagare. "

Mansarda si etajul 1 al localului s-au facut scrum, iar parterul a fost distrus aproape in totalitate de apa, in timpul interventiei.

Reporter: "Credeti ca se mai poate recupera ceva?
Nepotul patronului: Aoleo, nu stiu. Acolo erau toate actele, asta e problema."

Pompierii care au deschis acum o ancheta insa nu au reusit sa afle din propria baza de date, nici pana la aceasta ora, daca restaurantul aveau sau nu avizul lor. Localul era asigurat.

Casa le-a luat foc din nou la cateva ore dupa ce pompierii au plecat. Acuzatiile grave facute de o familie din Dambovita

Casa le-a luat foc din nou la cateva ore dupa ce pompierii au plecat. Acuzatiile grave facute de o familie din Dambovita

coruptie

Reglementările care i-ar putea lăsa fără bunuri pe cei care se îmbogăţesc prin fraude

Femeia rănită joi de o bucată de tencuiala a fost externată

Suspiciuni de fraudă la Casa de ajutor reciproc din Abrud. Acuzaţiile clienţilor

hot prins

Hoţul care şi-a luxat glezna în timp ce încerca să scape, arestat pentru furt

Femeie găsită înecată lângă Curtea de Argeş. Motivul pentru care s-a sinucis

Scandal într-o benzinărie. Doi şoferi s-au luat la bătaie în faţă poliţiştilor