Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

La 6 ani de la inaugurare, un pod ridicat peste A4 s-a stricat. Ce au descoperit autoritatile dupa ce au fost alertate

Embed:

Pilonii de rezistenta s-au fisurat, structura s-a subrezit, iar asfaltul este plin de crapaturi.

Podul care face legatura intre Constanta si Cumpana, o comuna cu 15 mii de locuitori, este traversat zilnic de sute de autoturisme. Pentru a-i avertiza pe soferi, autoritatile au montat un limitator de viteza si un avertisment de denivelari.

Podul dinspre Cumpana spre Constanta e cel mai aglomerat dimineata, cand oamenii pleaca la serviciu, si seara, cand se intorc. Soferii care il traverseaza zilnic si-au dat seama ca structura s-a subrezit.

Singurul avertisment pe care il primesc conducatorii auto este un limitator de viteza, 40 de kilometri la ora si un avertisment de denivelari. Alertate, autoritatile au venit in inspectie.

Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana: "Neavand alta cale de acces, pur si simplu in acest moment, suntem speriati. Iar eu sunt disperata ca acele demersuri efectuate catre Ministerul Transportului nu au dus la niciun fel de rezolvare."

Cei de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere spun ca oamenii nu sunt in pericol si ca "in momentul in care le vor permite conditiile meteo", vor incepe reparatiile, care vor fi suportate de companie.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Martie 2017
Citeste mai multe despre: pod, cumpana, soferi, fisuri,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed