La 6 ani de la inaugurare, un pod ridicat peste A4 s-a stricat. Ce au descoperit autoritatile dupa ce au fost alertate

Ultimul update: Miercuri 22 Martie 2017 07:03
Data publicarii: Duminica 19 Martie 2017 18:51
Categorie: Actualitate

Pilonii de rezistenta s-au fisurat, structura s-a subrezit, iar asfaltul este plin de crapaturi.

Podul care face legatura intre Constanta si Cumpana, o comuna cu 15 mii de locuitori, este traversat zilnic de sute de autoturisme. Pentru a-i avertiza pe soferi, autoritatile au montat un limitator de viteza si un avertisment de denivelari.

Podul dinspre Cumpana spre Constanta e cel mai aglomerat dimineata, cand oamenii pleaca la serviciu, si seara, cand se intorc. Soferii care il traverseaza zilnic si-au dat seama ca structura s-a subrezit.

Singurul avertisment pe care il primesc conducatorii auto este un limitator de viteza, 40 de kilometri la ora si un avertisment de denivelari. Alertate, autoritatile au venit in inspectie.

Mariana Gaju, primarul comunei Cumpana: "Neavand alta cale de acces, pur si simplu in acest moment, suntem speriati. Iar eu sunt disperata ca acele demersuri efectuate catre Ministerul Transportului nu au dus la niciun fel de rezolvare."

Cei de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere spun ca oamenii nu sunt in pericol si ca "in momentul in care le vor permite conditiile meteo", vor incepe reparatiile, care vor fi suportate de companie.

Accident grav pe DN25. Doi barbati au murit, iar al treilea e in stare grava, dupa ce masina lor s-a izbit de un cap de pod

Accident grav pe DN25. Doi barbati au murit, iar al treilea e in stare grava, dupa ce masina lor s-a izbit de un cap de pod

cutremur, seism

Cutremur cu magnitudinea 4 în judeţul Galaţi

Începe cel mai delicat proces de judecată a unui înalt ierarh BOR

Patru tineri francezi, prinși la intrare în România cu droguri

lanț uman

Lanț uman pentru salvarea a două fete, la mare. GRAFICĂ: cum acționează valurile

Șefii celor două direcții de pașapoarte și-au cerut public scuze

Jaf de 7 lei în Târgoviște. Localnic: ”E un prejudiciu INFIRM”