Tamas nu are voie sa paraseasca tara timp de 30 de zile. Martori: "S-a intins pe jos ca broasca"

×
Codul embed a fost copiat

Din ''Premiere League'' si de la lotul Nationalei a intrat in catuse la sectia de politie. A ajuns in aceasta situatie umilitoare fotbalistul Gabriel Tamas, vestit pentru temperamentul sau vulcanic, mai ales dupa o noapte petrecuta la bautura.

UPDATE 20:00 Internationalul roman Gabriel Tamas, jucator al echipei engleze West Bromwich Albion, a primit interdictie de a parasi tara timp de 30 de zile, in urma incidentelor pentru care a fost dus la audieri, vineri dimineata, de politistii Sectiei 1.

Interdictia a fost dispusa de procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1.

Tamas este cercetat pentru ultrraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice si distrugere, potrivit unor surse judiciare.

Sportivul a fost ridicat in zori de agenti, dupa ce a provocat un scandal monstru in scara unui bloc de langa sediul Guvernului.

Citește și
adrian mutu
Mutu vrea sa adopte copilul chinez ajuns in toaleta dupa nastere: "Am simtit ca trebuie sa-l ajut"
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Martorii confirma ca fundasul era intr-o stare avansata de ebrietate. In aceste momente, el este audiat de un procuror.

La ora 7 si 47 de minute, camera de supraveghere instalata in holul unui bloc din sectorul 1 surprinde un barbat care se plimba extrem de agitat pe trotuar.

Tanarul, identificat ulterior ca fiind fotbalistul de nationala Gabriel Tamas, trage nervos de usa, in timp ce o loveste si cu piciorul. La intreaga scena asista cea care se ocupa de curatenie.

Constient probabil ca risca sa se raneasca, Tamas isi baga mana pe sub tricou si se impinge in geam. Reia apoi loviturile cu picioarele atat de puternic, incat din usa incep sa sara bucati.

Speriata, femeia o ia la fuga, cu tot cu matura. Fotbalistul continua sa "suteze" . Pentru ca materialul nu cedeaza Tamas se muta la cealalta usa, si de aceasta data marcheaza. Victorios, fotbalistul se apleaca si intra in bloc.

Tamas nu ia liftul. Este filmat in timp ce urca pe scari. Ajunge doar pana la etajul 1. Priveste in stanga si-n dreapta apoi cade rapus, cel mai probabil de alcool si de oboseala.

"A urcat la etajul 1, unde s-a intins pe ciment ca o broasca. Nu stiam daca mai traieste sau nu, in halul asta era", povesteste administratora

Oamenii din bloc au chemat politia, care insa a descoperit ca trebuie sa-i puna catusele dupa ce fotbalistul nationalei a refuzat sa se legitimeze si a inceput sa injure pe toata lumea.

Agentii l-au dus pe Tamas la sectia 1, unde a fost audiat.

La finalul unei zile petrecute la poltie, Gabriel Tamas a primit vestea ca Victor Piturca l-a exclus din lotul nationalei. Antrenorul a fost deranjat de actiunile extrasportive ale fotbalistului. Cazul de vineri nu este o premiera. Lui Tamas ii place sa petreaca, presa vorbind despre escapade in cluburi in preajma meciurilor Nationalei.

UPDATE 14:40 ProSport.ro publica imagini in exclusivitate cu Gabi Tamas in holul blocului unde a fost gasit de politisti.

In imagini se vede cum Tamas loveste in repetate randuri cu piciorul usa de la intrarea in bloc, pana cand reuseste sa o distruga si sa patrunda in interior. Anterior, el pare sa aiba un conflict verbal cu un locatar si femeia de serviciu. Odata intrat in bloc, Tamas, care reuseste cu greu sa se tina pe picioare, urca pana la etajul 1, unde a si adormit, potrivit martorilor.

UPDATE 13:54

Victor Piturca a anuntat ca a renuntat la serviciile lui Gabi Tamas si l-a inlocuit cu Dragos Grigore, fotbalistul lui Dinamo.

Gabi Tamas ar fi petrecut toata noaptea intr-un club din cartierul Floreasca din Capitala. In jurul orei 7.30, echipajele de politie ale Sectiei 1 au fost chemate in fata unui bloc de pe bulevardul Iancu de Hunedoara, la doi pasi de sediul Guvernului. Tamas zacea pe pardoseala scarii, dupa ce a spart geamul usii de la intrare.

A injurat pe toata lumea, inclusiv pe politisti, iar pentru ca a refuzat sa se legitimeze, a fost incatusat si dus la Sectia 1 de Politie din Capitala. In jurul orei 13.00, politistii inca incercau sa afle de la politist ce s-a intamplat.

Initial s-a vorbit si despre un scandal provocat de Tamas in clubul in care a petrecut si a baut fara masura, insa surse oficiale mentioneaza doar incidentul petrecut in scara blocului.

Tamas si-a chemat in ajutor si un avocat, care asista la incercarile politistilor de a-l audia, dupa ce ore in sir a refuzat sa discute cu ei. De altfel, cei care l-au vazut spun ca jucatorul este beat mort si de-abia reuseste vorbeasca. A mentionat totusi ca ar avea o vanataie, fara sa spuna exact despre ce e vorba sau cine i-a provocat-o.

Fotbalistul lui West Bromwich Albion este cercetat pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri, dar si tulburarea ordinii si linistii publice. Nu se stie daca politistii vor propune masuri preventive impotriva lui. 

UPDATE 9:31 Potrivit Mediafax, care citeaza surse din Politie, Gabi Tamas a fost dus in catuse la Sectia 1, dupa ce ar fi spart un geam de la un bloc de pe Bulevardul Iancu de Hunedoara. Oamenii legii l-au incatusat intrucat era agitat. El le-a spus agentilor ca nu stie cum a ajuns in fata blocului respectiv. Oamenii legii au intervenit in urma unui apel la 112.

UPDATE 9:27 Politstii asteapta ca Tamas, care se pare ca este intr-o stare avansata de ebrietate, sa-si revina, pentru a putea da declaratii.

Potrivit primelor informatii, fotbalistul s-ar fi imbatat si a facut scandal, distrugand mai multe lucruri din localul situat in zona Floreasca.

Tamas fusese convocat de selectionerul Victor Piturca pentru meciul amical cu Trinidad&Tobago, programat marti, 4 iunie.

In august 2011, Gabi Tamas a fost protagonistul unui incident similar. Atunci, a fost surprins consumand bauturi alcoolice intr-un bar, alaturi de Adrian Mutu, tot inaintea unui amical al echipei nationale, contra statului San Marino. Tamas si Mutu au fost exclusi din lot de selectionerul Victor Piturca. Desi fostul si actualui antrenor al echipei nationale a anuntat atunci ca niciunul dintre cei doi fotbalisti nu va mai juca vreodata pentru prima reprezentativa, suspendarea a fost ridicata dupa doar trei meciuri.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Gestul facut in fata unui politist pentru care Mihai Stoica risca sa ramana fara permis
Gestul facut in fata unui politist pentru care Mihai Stoica risca sa ramana fara permis

La sarbatoarea in cerc restrans, organizata pentru fotbalistii Stelei, a participat si cel care a ramas numarul unu la club, Mihai Stoica.

Mutu vrea sa adopte copilul chinez ajuns in toaleta dupa nastere:
Mutu vrea sa adopte copilul chinez ajuns in toaleta dupa nastere: "Am simtit ca trebuie sa-l ajut"

O poveste incredibila ai carei eroi sunt un bebelus din China si Adrian Mutu. Celebrul fotbalist a fost impresionat de destinul dramatic al pruncului ajuns intr-o toaleta imediat dupa nastere.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.