Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Alina Petre, obligata de fostul sot sa stearga postari de pe Facebook. Subiectul despre care nu are voie sa vorbeasca

Embed:

Lucrurile se complica pentru Alina Petre, fosta nora a celui care a stat 7 ani la conducerea SRI, Virgil Magureanu.

Femeia nu mai are voie, cel putin deocamdata, sa faca afirmatii care ii pot aduce atingere reputatiei fostului sot, Marian Magureanu. Cel din urma i-a intentat proces si l-a castigat.

Conform deciziei date de Tribunalul Bucuresti, Alina Petre, fosta Magureanu, este obligata sa stearga de pe pagina de Facebook mai multe postari unde apare mentionat numele fostului sot.

De altfel, femeia trebuie sa se abtina sa posteze sau comunice in spatiul public orice afirmatii care pot incalca dreptul fiului lui Virgil Magureanu la onoare, reputatie, demnitate si viata privata pana la solutionarea definitiva a acestui dosar.

Lucrurile sunt complicate in conditiile in care in ultimele zile Alina Petre a facut denunturi in rafala, denunturi prin care i-a acuzat atat pe cei din familia din care a facut parte, dar si pe alti oameni cu functii importante de presupuse fapte de coruptie.

Intorcandu-ne la acest caz, Marian Magureanu a mers in instanta la finele anului trecut, iar decizia a fost data de Tribunalul Bucuresti in urma cu cateva zile. Conform Alinei Petre, fostul sot i-a cerut si daune morale de 10 mii de euro, insa cererea nu i-a fost aprobata.

Poate fi atacata la curtea de apel.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 16 Martie 2016
Citeste mai multe despre: Alina Petre, Codrut Marta, disparitie, Virgil Magureanu,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed