(P) Rompetrol a oferit o pauza sanatoasa in statiile de alimentare de pe autostrada A2

Ultimul update: Joi 20 Iulie 2017 07:20
Data publicarii: Luni 17 Iulie 2017 21:11
Categorie: a

Rompetrol a oferit celor care calatoresc spre litoral in acest weekend un moment de relaxare intr-o zona de special conceputa pentru ei.

Sambata dimineata, in statiile Rompetrol de la km 88 si km 139 de pe Autostrada Soarelui, in sensul de mers spre Constanta, cei aflati pe autostrada si-au putut masura tensiunea arteriala si forma fizica generala printr-un consult sumar al starii lor de sanatate. Sub umbrelele Rompetrol, acestia au primit in zona de relaxare o “doza de revigorare” cu produse fresh, fructe proaspete de sezon, apa. Experienta revitalizanta a fost completata o cortina multisenzoriala pregatita la intrarea in zona de relaxare.

Duminica, zonele de revitalizare Rompetrol au fost pregatite pe sensul Constanta – Bucuresti la km 139 si km 88, in a doua parte a zilei.  "Pauzele pe care le oferim clientilor nostri sunt revitalizante, menite sa ofere nu numai calitatea carburantilor si a serviciilor noastre gastro, ci si un moment semnificativ de reimprospatare, un stimulent sanatos, energia necesara pentru revenirea la drum si continuarea acestuia catre destinatiile dorite", a declarat Gabriela Budisteanu, directorul de marketing al grupului KMG Rompetrol.

Actiunea se inscrie in activitatile Rompetrol de promovare a unui mod de viata sanatos pentru clientii sai si pentru comunitatile in care compania isi desfasoara activitatile. Pe parcursul verii, Rompetrol ofera experiente noi de brand, atat prin confortul oferit in statiile de alimentare cu carburant, cat si prin calitatea produselor gasto din restaurantul hei si ospitalitatea angajatilor sai.

Sub sloganul “Rompetrol – Ajungi mai departe”, compania ofera o pauza nu numai de alimentare cu carburant, dar si de reincarcare cu forte proaspete pentru o experienta placuta la drum.
 

ford

(P) Ford România dă startul campaniei Business Weeks

(P) Ford România continuă tradiția și dă startul campaniei de Black Friday

Recomandările Loredanei pentru concurenții din echipa sa. Ce sfaturi au primit

(P) Anvelopa de iarnă Continental - câștigătoare a testului efectuat de cluburile automobilistice

Chef Răzvan Alexandru este invitat duminică la Arena Bucatarilor

(P) Magazinul bebelușilor - Bebe Supermarket s-a deschis și în Afi Cotroceni

telekom

(P) Telekom România anunță o premieră absolută pentru companii

(P) Telekom a lansat, în premieră în România, cea mai avantajoasă ofertă

(P) De 3 ori mai mulți copii bolnavi de afecțiuni respiratorii în România comparativ cu restul Europei

(P) Reţeaua mobilă Telekom Romania s-a clasat pe primul loc pentru serviciile de date

(P) Otter Distribution aniversează 20 de ani. Tezyo, cel mai nou concept de magazin, se extinde regional

(P) Patru zile de distracție garantată cu ocazia aniversării Plaza România