Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Surprize, surprize pentru Stefan Banica la "Dansez pentru tine"

Embed:

A fost o surpriza pentru prezentatorul show-ului. Micuta Ana Violeta, in varsta de 10 luni, a fost pentru prima data in fata camerelor de luat vederi.

Cu ochisorii albastri larg deschisi ea a gangurit fericita la auzul vocii tatalui. Andreea Marin Banica a vrut sa-i faca o surpriza sotului ei, daca tot ziua de nastere l-a prins in direct pe platoul de la Dansez pentru tine.

Printre lacrimi, prezentatorul emisiunii Dansez pentru tine a descoperit in platou si un cadou de la sotia lui, un tablou cu un colaj de fotografii de familie, foarte dragi lui.

Este pentru prima data cand sotia si amandoi copiii lui Stefan Banica Junior sunt filmati impreuna in caminul familiei.

Cei doi soti si-au tinut tot timpul viata intima departe de presa si mai ales pe mezina familiei care a aparut doar in cateva poze impreuna cu parintii ei. Acum, micuta are 10 luni si deja doi dintisori.

Nu e prima data cand echipa de la Dansez pentru tine ii face un astfel de cadou lui Stefan Banica. Acum doi ani, 18 octombrie l-a prins tot pe platourile de filmare, dar la repetitii. Si atunci Andreea i-a facut o surpriza impreuna cu toata echipa.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 18 Octombrie 2008
  • Aniversare Stefan Banica
  • Aniversare Stefan Banica
  • Aniversare Stefan Banica
Citeste mai multe despre: Stefan Banica, Andreea Marin, zi de nastere,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed