Horoscopul anului 2021, cu Neti Sandu. Zodiile care fac bani în anul Vărsătorului

×
Codul embed a fost copiat

Jupiter a intrat în Vărsător, promite un an frumos, dar se vor păstra în continuare niște reguli. Este și Saturn acolo, și nu este un an tipic, anul Vărsătorului, doar cu Jupiter în Vărsător, ci Jupiter și Saturn.

 

În jurul acestei combinații gravitează tot ce se va întâmpla anul ăsta, și mai este o combinație, cel puțin la început, Marte, Uranus, în zodia Taurului, a explicat astrologul Neti Sandu, live la „ȘtirilePROTV”.

„Aceste cupluri de conjuncții vor fi într-o oarecare tensiune la începutul anului dar apoi mergem pe unda aceasta de aer, pentru că vărsătorul e un semn de aer cu idei, universalitate, filantropie, creativitate.

Vărsătorii sunt favorizați în 2021 pentru că sunt forțați de împrejurări să facă lucruri foarte bune, care sunt ca o consecință a ceea ce au făcut până acum, iar dacă nu au urmat calea interioară, o să fie cumva tensionați de Saturn, care este auster, te obligă să aplici regula.

Citește și
Anul bivolului de metal
Horoscop chinezesc 2021 - Anul Bivolului de Metal. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Va fi o tendință de înaintare și una de stagnare. Nu scăpăm de reguli, dar vom fi mult mai liberi mental, adică nu va mai fi acea „frică în oase” pe care am trăit-o cu Saturn în Capricorn. Saturn e patronul Capricornului și a stat trei ani de zile, până anul trecut, și a venit și Jupiter și a îndulcit.

Ne așteaptă o libertate în gândire, este o dimensiune spirituală aici, scăpăm de materialitatea Capricornului și trecem la cel mai înalt nivel, al Vărsătorului, el e cu idei de geniu, și putem să evadăm în lumea asta spirituală, cumva” a explicat Neti Sandu.

Cosmin Stan: Dacă ar fi să privim în ansamblu, ca țară, ce ne așteaptă?

Neti Sandu: „România are ca zodie acest Vărsător cu ascendentul în Rac, și Vărsătorul promite o libertate și o atenție mai mare de a-i salva și pe cei care sunt în dificultate, dacă mergem pe ideea Vărsătorului cu filantropia, cu fundațiile, care să se ocupe să fie toată lumea bine. Sigur va arăta într-un fel treaba asta pentru România și vor mai fi niște restricții, după care Saturn va rămâne încă doi ani și atunci o să fie altceva, mult ai greu după părerea mea.

 

Horoscopul anului 2021. Zodiile care cunosc succesul anul acesta

 

Berbecul se va preocupa de investiții, a clocit el ceva cât a stat Marte la el și o să aibă bani și e un risc foarte mare să cheltuiască nesăbuit, dar el a căpătat foarte multă energie și știe ce să facă cu ea anul acesta.

Pentru Taur, sunt două luni mai grele, cele de început de an, pentru că se războiesc cele două conjuncții, în Taur avem Marte și Uranus, într-o luptă cu Saturn și cu Jupiter și dacă era doar anul Vărsătorului fără Saturn, ar fi avut numai reușite. Și cu banii, sunt șanse, pentru că apoi Marte se mută în casa banilor, în Gemeni, și atunci Taurul o să aibă niște surse colaterale din care să facă rost de bani pe lângă salariu. El nu e așa cheltuitor, el păstrează bani.

Gemeni, pentru Gemeni noi speculăm dimensiunea asta de aer, vibrația de aer. Există triunghiul echilateral de aer Vărsător, că el dă nota-Gemeni-Balanță.

Racul trebuie să-și gândească investițiile, el e foarte bănuitor, dar combinația asta Jupiter-Saturn îi dă încredere să investească. Și atenție la sănătate, pentru că acolo e și o casă a sănătății cumva.

Leul are această combinație Jupiter-Saturn în casa partenerială, deci asta înseamnă că el poate să găsească niște alianțe, că lucrează de acasă, că se duce într-o altă țară, el găsește oameni cu care să colaboreze. El se poate căsători, dacă asta vrea.

Gemenii, pot și ei să se căsătorească, pentru că este activată dimensiunea asta și Marte forțează nota, adică, tu, în momentul ăsta nu știi ce o să faci în martie aprilie, dar martie o să îți arate atunci. Probabil că o să se ridice și restricțiile, cu restaurantele și gemenii o să aibă încredere să facă ce trebuie, a mai spus Neti.

Fecioara are la serviciu multă muncă, dar și satisfacții, ea oricum cu asta se ocupă, cu munca, e vocațională, iar cu sănătatea nu e de glumit la fecioară, trebui să-și facă niște investigații.

Balanța ar trebui să se bucure pentru că aduce ceva nou în casa dragostei, a creativității, a lucrurilor pe care să le facă cu plăcere, pentru că face parte din triunghiul echilateral de aer, care o să aducă beneficiu Balanței, în rest o să simtă și ea celelalte aspecte de care nu scapă nimeni, dar e mare lucru că e anul cu vibrație de aer pentru balanță.

Pentru Scorpion, sunt importante două lucruri: că această combinație din taur, Marte-Uranus îl obligă pe Scorpion să facă ceva la capitolul parteneriat-șefi- conducere, și acolo vor fi niște fricțiuni și trebuie să ia decizii foarte prompte. După aceea va face ceva cu locuința, poate vrea să îmbunătățească ceva pe acolo, să se mute, să închirieze.

Pentru Săgetător e o posibilitate de a dezvolta comunicarea, să o ducă la un alt nivel, să se cenzureze mai mult, că el cu franchețea nu rezolvă mare lucru, și atunci Jupiter, care este patronul Săgetătorului, este în casa comunicării și îl cenzurează.

Capricornul va avea combinația din Vărsător în casa banilor, deci el va avea poate o sursă suplimentară de venituri sau o mărire de salariu


Cosmin Stan: Reluăm călătoriile anul acesta?

Neti Sandu: „Eu aș zice că se reiau, nu știu cum se va desfășura toată treaba asta la toate nivelele, dar știu că este o lejeritate de mișcare, eu așa îmi traduc. Vaccinarea, și perspectiva asta ne eliberează mental, nu mai avem frica aia cu care am fost infuzați de la începutul anului, că e pandemie, să avem grijă, mască și așa, și aia îți intră în oase, în măduva osoasă. Gândul că vine vaccinul, că ne eliberăm, și poate nepurtatul măștii, zic și eu...”

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Horoscop 3 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc banii restanți
Horoscop 3 ianuarie 2021, cu Neti Sandu. Berbecii primesc banii restanți

O să ni se îndeplinească nişte dorinţe şi o să simţim nevoia să facem şi noi lucruri pe placul celorlalţi, de drag.

Horoscop chinezesc 2021 - Anul Bivolului de Metal. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine
Horoscop chinezesc 2021 - Anul Bivolului de Metal. Ce trebuie să faci ca să îți meargă bine

2021 este Anul Bivolului în zodiacul chinezesc. Semnul zodiacal își va face simțită prezența începând cu 12 februarie, dar oamenii se pregătesc încă de pe acum.

Horoscop 31 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele vor relua o relație care le va aduce fericire
Horoscop 31 decembrie 2020, cu Neti Sandu. Balanțele vor relua o relație care le va aduce fericire

O zi cu emoţii. O să avem câte ceva de pus la punct până-n ultima clipă şi o s-aşteptăm plini de speranţă sosirea noului an.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.