Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Săgetătorii au șanse mari să se îndrăgostească

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu. Avem intuiție, știm ce-avem de făcut că să mergem la sigur, să bifăm succes după succes.

Vibrația zilei este 7 și o să evităm greșelile trecutului, c-am devenit mai înțelepți. 

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu BERBEC

Se poate să vă implicați într-un proiect de grup și să funcționeze totul - ceas - că nu o să lăsăți nimic la voia-ntâmplării. O să vă lansați într-o nouă aventură profesională c-aveți multe de spus într-un domeniu anume și o să vă bucurați de succes, că sunteți o forță.

 

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu TAUR

O să vă bucurați de aprecierile șefilor, poate primiți un supliment salarial, bonuri valorice sau alt gen de upgradare. Vin de undeva niște bani și o să faceți plăti, c-oți fi amânat unele dintre ele din lipsa de fonduri, dar acum vin sărbătorile și scăpați de datoriile de orice fel. 

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu GEMENI

Poate faceți cumpărături en gros și pentru voi și pentru părinți, bunici, c-or fi niște produse bio, greu de procurat. Noutăți, care să va țină în priză, să vă ofere o sursă de inspirație în sfera profesională și să vă redirecționeze spre un domeniu pentru care manifestați interes.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu RAC

O să faceți progrese în sfera profesională, poate dezvoltați niște afaceri, vă extindeți și cultivați un parteneriat de calitate. Se poate să ieșiți la rampă cu ceva care să fie bine primit de un public și să căpătați un plus de vizibilitate, că e momentul vostru de glorie.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu LEU

O să vă interesați de niște bani, poate luați un credit ca să rezolvați problemele acestei perioade că sunt multe de cumpărat. Poate vă dați acceptul pentru o colaborare cu cineva la distanță și lucrurile or să meargă bine, în timp ce cu șefii de la serviciu veți avea, probabil, niște "meciuri". 

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu FECIOARĂ

O să interacționați cu niște oameni care vor să colaborați la un proiect și o să aveți de câștigat - bani și succes în afaceri. O să faceți niște schimbări în locuință, mai aruncați lucrurile vechi și cumpărați din cele noi ca să puneți totul la punct și să folosiți la maximum spațiul.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu BALANȚĂ

Într-un cerc de prieteni o să faceți cunoștință cu cineva care e în stilul vostru și se poate să-ncepeti o relație care să decurgă frumos. O să relaționați cu niște parteneri de afaceri care știu cum să obțină profit și o să vă bucurați de susținere din partea unor investitori.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu SCORPION

Încă mai aveți niște cumpărături pentru casă de făcut, că poate e o redecorare sau faceți niște reparații. V-ați putea reprofila - să-ncepeti o specializare, ca să lucrați la ceva care vă place, și presupune efort minim, că de muncă în exces v-ați săturat.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu SĂGETĂTOR

Se poate să vă pice cu tronc cineva care vă face de mai mult timp curte și abia acum v-a cuprins vraja. Se poate să vă apucați de un sport sau de o activitate de timp liber care să vă scape de stres că vreți să atingeți un alt nivel profesional.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu CAPRICORN

Se poate să vă luați bilete de vacanță și să plecați, fie de Paște, fie de 1 mai la mare sau pe la munte. E posibil să cumpărați ceva scump pentru casă și să vă asigurați că vă rămân bani și pentru celelalte lucruri obligatorii, rate, facturi și aprovizionarea de sărbători.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu VĂRSĂTOR 

O să treceți cu bine de examene, interviuri, apariții în public și o să vă-ntelegeti cu anturajul colegial, cu grupul, nu că pan-acum. O să faceți niște investiții pentru că vor fi, probabil, ocazii rarisime și ar fi păcat să ratați o șansă picată din cer - să fie aparatură de uz casnic la reduceri, de exemplu.  

Horoscop 7 aprilie, cu Neti Sandu PEȘTI

V-ați putea rotunji veniturile cu o colaborare, și o să vă permiteți o vacanță de sărbători pe undeva. E un reviriment pe mai multe planuri la voi și o să vă bucurați de succes în orice domeniu c-aveți susținere din cer, Jupiter vă-mplineste dorințele.

Citește și...
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu
Horoscopul anului 2022. Zodiile care o vor duce bine cu banii. Predicțiile făcute de Neti Sandu

2022 va fi anul în care atragem lucruri bune, dar și unul al responsabilității. După doi ani de pandemie tragem linie și pornim pe un nou drum spun specialiștii în numerologie. Și planetele vor fi, de partea noastră.

Recomandări
Au fost identificați doi dintre românii cu cetățenie canadiană care au murit în timp ce treceau ilegal granița în SUA
Au fost identificați doi dintre românii cu cetățenie canadiană care au murit în timp ce treceau ilegal granița în SUA

Doi dintre cei patru imigranți de origine română morți în Canada, într-o tentativă de a trece ilegal frontiera în Statele Unite, au fost identificați de poliția canadiană.

Război în Ucraina. Șeful Bisericii Ortodoxe Ucrainene, mitropolitul Pavel, a fost arestat pentru că a susținut Rusia
Război în Ucraina. Șeful Bisericii Ortodoxe Ucrainene, mitropolitul Pavel, a fost arestat pentru că a susținut Rusia

În anticipata sa contraofensivă, Ucraina va încerca să împartă trupele invadatoare în două, pentru a străpunge coridorul terestru dintre Rusia și peninsula Crimeea și să taie liniile de aprovizionare.

FOTO și VIDEO. Furtunile și tornadele au făcut ravagii în sud-vestul SUA. 17 oameni au murit până acum
FOTO și VIDEO. Furtunile și tornadele au făcut ravagii în sud-vestul SUA. 17 oameni au murit până acum

Şapte decese legate de evenimente meteorologice extreme au fost confirmate, sâmbătă, în Tennessee. Astfel, bilanţul total al victimelor a ajuns la 17, după ce furtuni devastatoare şi tornade au măturat sudul şi vestul mijlociu al SUA.