Horoscop 8 martie 2024, cu Neti Sandu. Ce anunță astrele de Ziua Femeii în acest an

×
Codul embed a fost copiat

Horoscop 8 martie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. Surprize astăzi. Vin vești bune, oameni care ne pot ajuta, primim daruri și avem și noi lucruri - de suflet - de oferit celor dragi.  

Vibrația zilei este 8 și o să ne bucurăm de ce se întâmplă în jurul vostru.

Horoscop 8 martie 2024 - PEȘTI

E o efervescență la voi, poate și pentru că ați pregătit de ceva timp o relansare și sunt oameni care vă susțin, pun umărul la treabă și o să vă bucurați de succes.

Vă permiteți să fiți și puțin visători, dar și cerebrali ca să faceți o alegere de viață personală, să vă căsătoriți, de exemplu.

Horoscop 8 martie 2024 - BERBEC

Se apropie un moment - cheie - și o să vă luați inima-n dinți să faceți o schimbare, că apare o conjunctură favorabilă și poate se fac presiuni să schimbați registrul.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Poate o să fiți încurajați de oameni care vor să puneți cu toții umărul la un proiect care să vă pună în valoare.

Horoscop 8 martie 2024 - TAUR

Jupiter ține cu voi și vă susține toate inițiativele și ar fi păcat să lăsați pe altă dată un business care se poate dezvolta frumos sau un hobby care să vă destindă.

Se poate să primiți, de exemplu, pozitiv, să luați și un premiu pentru munca de succes pe care ați depus-o și o să străluciți.

Horoscop 8 martie 2024 - GEMENI

Se pare că sunteți invitați într-un oraș, mai departe de casă, poate o stațiune turistică și o să vedeți cum stați cu timpul, cu banii și cu simpatia față de această persoană și vă duceți.

Se poate să primiți o instiințare, c-ați câștigat un concurs, ori poate vi s-a aprobat un credit bancar.

Horoscop 8 martie 2024 - RAC

Poate v-ați hotărât în ce să investiți economiile, v-ați fi consultat și cu familia și o să treceți la fapte, ca să nu mai pierdeți timpul.

Poate vă pregătiți de o escapadă turistică și plecați de azi ca să vă bucurați de un respiro.

Horoscop 8 martie 2024 - LEU

O să interacționați cu niște oameni care au de gând să vă implice într-o colaborare și o să țineți pasul cu proiectul respectiv ca să atingeți un alt standard.

O veste bună de la cineva de care vă este dor și o să vă faceți program comun zilele astea, să vă vedeți, să ieșiți la plimbare.

Horoscop 8 martie 2024 - FECIOARA

Poate va trebui să vă respectați niște promisiuni și o să-i scoateți la plimbare pe niște prieteni, sau se poate să aibă loc și o discuție de afaceri, la o cafea, un suc.

Într-un mediu, undeva o să faceți cunoștință cu o persoană care să vă complementeze frumos și să formați un cuplu.

Horoscop 8 martie 2024 - BALANȚA

E o petrecere pe undeva, poate fi și prin țară și să fie distracție, zilele astea, că o să vă întâlniți cu multă lume și o să consolidați relațiile.

Un semn de atenție din partea cuiva care e scump la vedere, dar își face timp, de data asta, să vă întâlniți mâine, poimâine.

Horoscop 8 martie 2024 - SCORPION

O să vă ocupați și de casă, și de familie, dar poate reușiți să dați și o fugă prin alte zone să mai vizitați un târg, sau sunt niște oameni care vă cheamă pe la ei.

Relația cu partenerul de cuplu se clarifică și poate vă hotărâți, în sfârșit, să vă căsătoriți până la vară.

Horoscop 8 martie 2024 - SĂGETĂTOR

Grupul strigă adunarea și vă înregimentați imediat, că aveți chef de plimbare, de distracție, poate practicați un sport ca să vă dezmorțiți.

Se poate să faceți o tratatie, fie la voi acasă, fie vă duceți la un restaurant, în funcție de dispoziția pe care-o aveți.

Horoscop 8 martie 2024 - CAPRICORN

Se poate să vă fie, în sfârșit, apreciată munca și să luați mai mulți bani ca să vă puteți cumpăra ce v-ați dorit de mult, dar nu vă ajungeau banii.

O să primiți ceva în dar, vi se face, poate, cinste la un restaurant, sau poate e un spectacol și sunteți invitați de onoare.

Horoscop 8 martie 2024 - VĂRSĂTOR

E un răsfăț, poate fi culinar, sau poate vi se lansează invitația să vă duceți într-o escapadă turistică și să fie totul pe gustul vostru.

Poate e un surplus salarial, vreun voucher și o să vă faceți planuri de călătorie, poate un city break.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
Citește și...
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar
Horoscop 2 iunie 2024, cu Neti Sandu. Zodiile care primesc vești importante pe plan financiar

Horoscop 2 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi reușită. Avem energie, idei, inițiativă și cei din jur se vor grupa în jurul vostru să ne putem bucura împreună.

Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului
Horoscop 1 iunie 2024, cu Neti Sandu. Cum sărbătoresc zodiile Ziua Copilului

Horoscop 1 iunie 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi de visat frumos. O să ne facem și nouă și celor dragi surprize plăcute ca să avem un vibe și mai bun, să dăm refresh stării de spirit.

Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar
Horoscop 31 mai 2024, cu Neti Sandu. Zodia pentru care se observă o reușită în plan financiar

Horoscop 31 mai 2024, prezentat de Neti Sandu la Știrile ProTV. O zi cu destul neprevăzut. Or să ne iasă pasiențe și o să ne putem deplasa, să ajungem la mare, la munte, la prieteni, la rude și să dăm refresh pe toate planurile.

Recomandări
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș
Greșeala fatală făcută de Bianca, Patrizia și Cristi. S-ar fi putut salva, probabil, din calea torentului ucigaș

Au fost găsite, duminică, trupurile celor două fete din România luate de ape vineri, în Italia, după o viitură pe râul Natisone.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.