(P) Galaxy S24: Samsung setează noi standarde în lumea telefoanelor mobile

promo

Galaxy AI este acum aici. Descoperă telefoanele mobile cu AI din seria Samsung Galaxy S24 și testează noi limite ale creativității și productivității.

 

Transformi fiecare activitate pe device-ul tău într-o experiență uimitoare și simplifici modalitățile prin care interacționezi zi de zi cu lumea din jur.

Galaxy S24: bun venit în noua eră AI a telefoanelor mobile

Noile modele - Galaxy S24 | S24+ | S24 Ultra - îți oferă libertatea de a regândi modul în care comunici cu cei din jur. Cu Galaxy AI, depășești orice barieră lingvistică, indiferent de activitatea realizată pe telefonul tău.

Atunci când faci o rezervare online, sau când vorbești într-o limba străină, Live Translate generează traduceri bidirecționale, de voce și text, ale convorbirilor telefonice în aplicația nativă, fără a mai fi necesară instalarea unei aplicații terțe în dispozitiv.

Pășești într-o nouă eră a conversațiilor purtate cu diversi oameni interesanți de pe Glob, datorită funcției Interpreter, ce traduce instantaneu conversații pe ecranul divizat al telefonului tău Galaxy S24. Ai acces la acest tool fără Wi-Fi sau date mobile.

Citește și
De ce nu mai poate statul român să recupereze nimic de la Dan Voiculescu, Ovidiu Tender și Puiu Popoviciu. Sentințele care le-au salvat milionarilor peste 250 de milioane de euro

Galaxy AI deschide calea către experiențe de comunicare mai simplu de realizat ca niciodată. Cu Chat Assist pentru mesaje și alte aplicații, te exprimi mult mai corect în discuțiile purtate cu persoane străine și poți vedea traduse în timp real din 13 limbi mailuri sau mesaje către colegi, parteneri sau furnizori cu care lucrezi.

În plus, funcția Transcript Assist cu AI și tehnologie Speech-To-Text transcrie, sintetizează și traduce înregistrările trimise pe grupuri sau în conversații private. De acum, îți iei notițe mult mai simplu cu Note Assist din Samsung Notes, pentru că ai acces la șabloane cu format predefinit și rezumate generate de Galaxy AI.

Cauți mult mai simplu lucrurile importante pentru tine. Modelele din gama Galaxy S24 vin în premieră cu funcția Circle to Search bazată pe gestică, dezvoltată alături de Google. Apasă lung pe butonul Home și astfel poți încercui, evidenția, desena sau atinge orice de pe ecranul telefonului, pentru căutări și rezultate optimizate.

Samsung Galaxy S24: momentele tale epice, la rezoluție maximă

Noul pachet de instrumente AI ProVisual Engine este ceea ce cauți la un telefon mobil cu care vrei să surprinzi cadre uimitoare. Mai mult decât atât, sistemul Quad Tele al lui Samsung Galaxy S24 Ultra redefinește orice detaliu legat de performanțele camerelor.

Captează imagini mai clare ca niciodată, datorită noul obiectiv cu zoom optic de 5x, ce funcționează cu senzorul de 50 MP pentru a genera calitate optică superioară datorită senzorului Adaptive Pixel.

Fotografiază de la distanță așa cum îți dorești, chiar și în întuneric, deoarece funcțiile pentru Nightography sunt acum la un alt nivel al performanței. Atunci când luminozitatea din jur nu este de partea ta, dimensiunile mărite ale pixelilor noului Galaxy S24 Ultra (1,4 um, cu 60% mai mari față de modelul anterior) captează mai multă lumină.

În plus, cu noile instrumente Galaxy AI ștergi elemente nedorite dintr-o imagine, le recompui sau le remasterizezi mult mai simplu. Edit Suggestion utilizează AI-ul pentru a genera recomandări de editare foto, iar Generative Edit reface orice parte lipsă dintr-o poză, utilizând inteligența artificială. Cât de epic, nu-i așa?

Utilizează Instant Slow-Mo pentru a genera cu AI cadre suplimentare, astfel încât să încetinești momentele intense ale acțiunii. Cu noul Super HDR, este mult mai simplu să vezi pre-vizualizări realiste, înainte de a apăsa declanșatorul. Nu oricum, ci la valori optime de luminozitate, culoare și contrast, prin analiza secțiunii evidențiate a imaginilor. 

Galaxy AI: cea mai inteligentă experiență Galaxy de până acum

Noile modele cu Galaxy AI vin cu îmbunătățiri semnificative, pentru performanțe superioare și experiente de vizionare incredibile. Galaxy S24 Ultra este echipat cu Snapdragon® 8 Gen 3 Mobile Platform, ce asigură procesări AI incredibil de eficiente, indiferent de activitatea pe care o realizezi cu noul tău telefon mobil Samsung.

Gamerii vor fi surprinși de performanțele noilor modele Galaxy S24, S24+ și S24 Ultra, ce îmbunătățesc experiențele din timpul jocurilor preferate. Acestea au ecrane cu rată de refresh adaptivă (1-120 Hz) și sistem optim de control termic cu vapor chamberde până la 1,9 ori mai mare, pentru un control optim al temperaturii dispozitivului.

Descoperă modul uimitor în care sunt afișate imaginile pe cel mai strălucitor ecran Galaxy de până acum. Cadrele surprinse au efecte mult intense de umbră și reflexie, datorită funcției Ray Tracing. Luminozitatea de vârf (2.600 nits) este susținută de funcția Vision Booster pentru vizibilitate îmbunătățită în mediu outdoor.

Galaxy S24: design îmbunătățit și culori inspirate din cristale

Noile modele din seria de telefoane Samsung Galaxy S24 au dimensiuni impresionante ale ecranelor, optimizate nu doar pentru vizualizare, ci si pentru productivitate:

● Galaxy S24 Ultra - ecran de 6,8“.

● Galaxy S24+ - ecran de 6,7”.

● Galaxy S24 - ecran de 6,2”.

Nuanțe disponibile*:

● Galaxy S24 Ultra- Titanium Gray, Titanium Black, Titanium Violet, Titanium Yellow.

● Galaxy S24+ și Galaxy S24 - Onyx Black, Marble Gray, Cobalt Violet, Amber Yellow.

*Toate cele trei modele au culori suplimentare disponibile exclusiv online pe samsung.com.

Noul display Corning® Gorilla® Armor al lui Samsung Galaxy S24 Ultra prezintă îmbunătățiri la nivel molecular, fiind cu 50% mai durabil și de patru ori mai rezistent la zgârieturi. Mai mult decât atât, Galaxy S24 Ultra este primul model Galaxy cu ramă din titan, iar modelele S24 | S24+ vin cu un design ergonomic, descris de linii cursive.

Din grijă pentru mediul înconjurător, noile modele Galaxy S24 includ componente realizate din cobalt reciclat și alte elemente chimice rare reciclate. De asemenea, toate cele trei telefoane mobile Samsung vin în ambalaje realizate din hârtie 100% reciclată.

Mai multă siguranță cu Galaxy AI pentru datele tale

Samsung Knox asigură protecție pe mai multe straturi pentru întregul set de date stocat pe Galaxy S24 Ultra și Galaxy S24 | S24+. Te bucuri astfel de siguranță optimă împotriva vulnerabilităților la care pot fi expuse informațiile personale, cu hardware securizat complet și protecție de colaborare.

Ai acces rapid și sigur pe site-urile și aplicațiile înregistrate cu ajutorul cheilor de acces, pe bază de credențiale digitale. Sunt simplu de utilizat și, mult mai important, oferă nivelul de protecție pe care ți-l dorești împotriva atacurilor de tip phishing. Alte funcții de securitate disponibile pe modelele Galaxy S24:


● Samsung Cloud;

● Knox Vault;

● Panoul de securitate și confidențialitate;

● Auto Blocker;

● Wi-Fi securizat;

● Private Share;

● Mod Întreținere.

Galaxy AI is here! Alege modelul potrivit pentru tine din noua serie Samsung Galaxy S24 și redefinește modul în care te conectezi la lumea din jur, cu ajutorul celui mai important dispozitiv: telefonul tău mobil. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani
NEWS ALERT Tragedie! Un fotbalist român a murit la doar 19 ani

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!
(P) Rolul unui invertor Huawei SUN2000 5KTL L1 într-un sistem fotovoltaic!

Într-o lume în care energia verde devine din ce în ce mai importantă, sistemele fotovoltaice câștigă popularitate datorită beneficiilor lor ecologice și economice.

(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu
(P) Vinul Jidvei susține arta românească la un eveniment cinematografic de prestigiu

Suntem deosebit de onorați de a fi alături de regizorul Tudor Giurgiu și de echipa sa, la prezentarea filmului NASTY la cea de-a 77-a ediție a prestigiosului Festival Internațional de Film de la Cannes.

(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo
(P) Drumul către noi standarde naționale de calitate pentru îngrijirea oncologică la Romanian Healthcare Conference & Expo

Potrivit Uniunii Europene, unul din șase decese din România este cauzat de afecțiuni oncologice. Deși incidența locală a cancerului este sub media UE, mortalitatea este cu 7% peste medie, cu o tendință de creștere constantă în ultimii 10 ani.

Recomandări
MAE confirmă cetăţenia română a tinerelor decedate după ce au fost luate de ape în Italia. Noi informații despre acest caz
MAE confirmă cetăţenia română a tinerelor decedate după ce au fost luate de ape în Italia. Noi informații despre acest caz

Ministerul de Externe a confirmat, duminică, că tinerele decedate, găsite după ce au fost luate de apele fluviului Natisone, în regiunea Friuli Venezia Giulia din Italia, erau românce.

După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă
După ani de întârzieri și miliarde pierdute, în România se lucrează pe toate tronsoanele de autostradă lipsă

„Pe drum spre Europa” partea I. Uniunea Europeană ne-a pus la dispoziție peste 20 de miliarde de euro din 2007 și până în prezent ca să ne modernizăm infrastructura.

Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”
Cum percep tinerii din Generația Z îmbătrânirea. „După 40 încolo deja este gata”

Într-o lume în care vârsta este privită de multe ori ca o barieră, un nou studiu aduce în discuție ideea că bătrânețea reprezintă, de fapt, mai mult o problemă de percepție.