O tanara din Argentina, violata si torturata, intr-un ritual de exorcizare grotesc. Familia a pus totul la cale

adolescenta exorcizare

O tanara din Argentina se zbate intre viata si moarte dupa ce abia a scapat dintr-un ritual de exorcism grotesc, pus la cale chiar de sora ei.

O adolescenta de 16 ani a trait cea mai cumplita experienta din viata ei. Aceasta a fost violata de mai multi tineri, apoi i-au scos ochii, intr-un asa zis ritual de exorcizare, condus de sora ei. Fata abia a scapat cu viata si se zbate intre viata si moarte pe patul de spital.


Ritualul de exorcizare a fost aranjat de familia tinerei, care a crezut ca aceasta este posedata de spirite malefice si a incercat sa "o curete".

Atacul brutal a avut loc in oraselul General Pinedo, in provincia Chaco, din nordul Argentinei. In timpul ritualului barbar, condus de un pastor, la cerinta familiei, tanara a fost violata de mai multi barbati, iar la final, sora i-a scos ochii cu un cutit, la cererea pastorului, asa cum a declarat in fata politistilor.

Citește și
exorcizare
Ritual desprins parca din secolul trecut. Exorcism in masa la o tabara scolara din Polonia. Preotul voia sa "alunge diavolul"
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”


Politia a arestat-o pe sora acesteia, care a declarat ca n-a vrut decat sa ii faca bine surorii ei mai mici, care era posedata de diavol, dupa ce ar fi avut viziuni cu capre. Sora fetei a declarat ca a crezut ca durerea va alunga demonii si de aceea si-a suspus sora la o astfel de tortura.


Conform Daily Mail, politia desfasoara o ancheta pentru a aresta un grup de barbati care a participat la evenimente si sunt acuzati de viol. Politistii au declarat ca inclusiv parintii erau convinsi ca fiica lor este posedata si ca spirite malefice au pus stapanire pe ea, insa este neclar cum au ajuns la aceasta decizie ingrozitoare, de a o tortura pe tanara.

 

The exorcism was ordered by a PASTOR in Argentina

Posted by Daily Mail on Friday, August 21, 2015

"Este prima data in 22 de ani de cariera cand vad asa ceva. Si procurorul a spus acelasi lucru, ca n-a mai vazut asa ceva, este greu de explicat cum poata o adolescenta sa pateasca asa ceva" a spus comisarul Pablo Almiron.


Adolescenta ramane internata in spital, cu rani grave, sub observatia medicilor.

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Tanarul
Tanarul "exorcizat" de un preot ortodox din Transnistria rupe tacerea. Ce spune despre ritualul bizar: A fost initiativa mea

In plina ancheta referitoare la asa-zisa exorcizare facuta de un preot ortodox din Transnistria, tanarul care face subiectul ritualului rupe tacerea.

Ritual desprins parca din secolul trecut. Exorcism in masa la o tabara scolara din Polonia. Preotul voia sa
Ritual desprins parca din secolul trecut. Exorcism in masa la o tabara scolara din Polonia. Preotul voia sa "alunge diavolul"

Sute de scolari polonezi au ramas traumatizati dupa ce au mers intr-o tabara religioasa care nu s-a dovedit deloc a fi ceea ce se asteptau, scrie Daily Mirror.

Exorcizare prin Skype. Preotul care a fost filmat in timp ce
Exorcizare prin Skype. Preotul care a fost filmat in timp ce "salva de demoni" un om aflat de cealalta parte a Pamantului

Reverendul Bob Larson, din Scottsdale, a realizat o exorcizare prin Skype, in fata unei echipe de filmare a postului american de stiri CNN.

Recomandări
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate.
Rusia amenință Europa cu o ripostă violentă dacă îi vor fi confiscate activele îngheţate. "Va exista un răspuns foarte dur"

O aliată a lui Vladimir Putin, a avertizat, marţi, că Rusia este gata să riposteze dacă activele sale îngheţate, de aproape 300 de miliarde de dolari, vor fi confiscate de Occident şi folosite pentru a ajuta Ucraina.