A castigat suma record de 33 de milioane de lire la loterie. Primul lucru pe care vrea sa-l cumpere: "Nu mi-i permiteam"

Ultimul update: Duminica 17 Ianuarie 2016 07:32
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2016 09:56
Categorie: Internaţional

Doi soti din Marea Britanie au intrat in randul milionarilor. Au castigat suma record de 33 de milioane de lire la loterie, unde au nimerit cele sase numere extrase.

El are 54 de ani si lucreaza ca mecanic, iar ea are aceeasi varsta si a fost toata viata chimist. Cei doi soti au primit jumatate din potul in valoare de 66 de milioane de lire. Celalalt castigator are vreme pana pe 7 iulie sa isi revendice premiul.

David si Carol Martin traiesc un vis din momentul in care au aflat ca sunt mai bogati cu 33 de milioane de lire: "Daca am fi castigat 50 de mii de lire, probabil ca am fi inceput sa dansam prin casa. Vestea ca am castigat 33 de milioane de lire ne-a lasat fara grai. Eram in stare de soc."

Nu au verificat biletul imediat dupa extragere, ci abia cand un prieten a venit in vizita si le-a spus ca potul cel mare, in valoare de 66 de milioane de lire a fost castigat si va fi impartit de doi jucatori.

"Carol a citit numerele extrase: 26, l-am nimerit. Apoi: si pe asta, si pe asta si tot asa", a spus David.

Primul lucru pe care l-au facut au fost sa isi sune fiica stabilita in Australia. De altfel, un bilet de avion pentru ea, la clasa intai, bineinteles, a fost si primul lucru pe care l-au cumparat. Lista de cumparaturi este insa deschisa.

David Martin, castigator: "Poata ca pare prostesc, insa ceea ce imi doresc acum este o pereche de pantofi care costa 200 de lire si pe care pana acum nu mi-i permiteam."

Un britanic care a castigat in urma cu doua decenii 11 milioane de lire le-a dat cateva sfaturi. "Sa nu luati decizii pripite. E important sa va ganditi bine ce veti face cu banii. NU faceti schimbari dramatice in timp scurt."

Sotii Martin planuiesc sa isi schimbe masina si sa isi cumpere o casa la tara si una la malul marii Abia asteapta sa se pensioneze anticipat si sa plece intr-o vacanta lunga.
 

Trei castigatori la loteria cu cel mai mare castig din istoria SUA. Suma pe care o vor imparti cei trei

Trei castigatori la loteria cu cel mai mare castig din istoria SUA. Suma pe care o vor imparti cei trei

arme

Rachetă antitanc, explozibil, puști și veste antiglonț. Unde au descoperit polițiștii acest arsenal

Imamul suspectat pentru atacul din Barcelona, legături cu teroriștii din Madrid

Actorul de comedie Jerry Lewis a murit la 91 de ani

mașină Belgia

O maşină a intrat într-un grup de oameni, la o petrecere din Belgia

Un elicopter de pompieri s-a prăbuşit în Portugalia

Marș anti-rasism cu 30.000 de oameni în Boston