Studiul care umileste tara cu cele mai frumoase femei. 35% dintre barbati au un obicei sexual socant

Dată publicare: 11-11-2011 13:38
Dată actualizare: 06-11-2012 03:48


Brazilia

Un studiu a stabilit ca in Brazilia, tara cu unele dintre cele mai sexy femei din lume, 35 la suta din barbatii din zona rurala fac sex cu animalele.

Sute de barbati, cu varste cuprinse intre 18 si 80 de ani, au facut obiectul acestui studiu, care a fost facut de o echipa de urologi de la diferite centre medicale din Brazilia si care a avut drept scop identificarea principalilor factori care determina cancerul la organul sexual masculin.

Pe langa faptul ca au stabilit ca zoofilia dubleaza riscurile dobandirii acestei boli, cercetatorii au constatat cu surprindere ca numarul barbatilor care au facut sex cu animale este incredibil de mare.

59 la suta din barbatii care au facut sex cu animale au recunoscut ca nu li s-a intamplat acest lucru doar o singura data in viata. Ba chiar, in cele mai multe cazuri, au obisnuit sa faca asta perioade lungi de timp, cuprinse intre 1 si 5 ani si chiar mai mult.

Medicul care a condus studiul, Stjnio de Cassio Zequi, a spus ca nu s-a gasit vreo legatura intre boala si specia de animal cu care obisnuiesc barbatii sa faca sex.

 

Sursa: Daily Mail

Tags: studii, zoofilie,


VIDEO PROTVPLUS.RO