Presa internațională, după Backa Topola - FCSB: "Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!"

18-09-2020 09:25


Meci nebun în Liga Europa! Apelul dramatic al fanilor după FCSB-Backa Topola, scor 6-6 (5-4)

"Unul dintre cele mai nebune meciuri din istorie!" este titlul de pe site-ul sârb RTV, după meciul câștigat de echipa FCSB, cu scorul de 6-6 (5-4), în fața formației Backa Topola, în turul doi preliminar al Ligii Europa.

"Meciul disputat la Senta va rămâne în memorie mult timp și se va vorbi despre el în toată lumea din multe motive. FCSB a venit la Senta fără nouă jucători titulari, la care s-a renunțat din cauza infectărilor cu noul coronavirus. Backa Topola a fost eliminată după un meci cu 12 goluri și două cartonașe roșii", se arată în comentariul meciului de pe site-ul postului de televiziune RTV, din provincia sârbă Vojvodina.

Publicația Telegraf a scris că formația Backa Topola a părăsit dramatic Liga Europa, jucătorii pregătiți de antrenorul Zoltan Sabo meritând felicitări.

"12 goluri, două cartonașe roșii și un final trist pentru TSC, care a fost eliminată la loviturile de departajare. Jucătirii lui Zoltan Sabo merită felicitați după efortul depus. Backa Topola a părăsit dramatic Europa League, după 120 de minute în care s-au marcat 12 goluri, iar soarta partidei a fost decisă la loteria penalty-urilor", scrie Telegraf.

"Este dificil să descriem în doar câteva propoziții acest unic "rollercoaster" pe care l-am văzut. Pentru fanii neutri ai fotbalului, acesta a fost probabil cel mai bun meci din seara de joi din a doua cea mai puternică competiție UEFA, în care marele FCSB din România a învins TSC după prelungiri și penalti. Echipa Backa Topola a fost eliminată la penalty-uri, pe care poate nu le-au meritat datorită caracterului de care au dat dovadă, mai ales cu doi jucători mai puțini în acest meci, dar fotbalul este adesea crud și aceasta este lecția pe care echipa lui Zoltan Sabo a învățat-o în această seară la Senta. În modul cel mai crud", se mai arată în comentariul meciului.

La rândul lor, croații de la Sportske au scris: "Meciul dintre Backa Topola și FCSB nu va fi uitat pentru mult timp! Sârbii au făcut un meci incredibil în Europa League, cu 12 goluri. FCSB a avut doar trei jucători pe bancă, după ce un focar de coronavirus a apărut la echipă".

 

Sursa: P.R.

VIDEO PROTVPLUS.RO