Transsexual talharit dupa ce a apelat la servicii amoroase. Metoda prin care a cerut ajutor

Ultima actualizare: 15-11-2013 06:54

Un anunt dat pe un site dedicat domnilor singuri i-a adus numai necazuri unui transsexual din Bucuresti.

Respectivul s-a pomenit la usa cu doi pretinsi pretendenti. Erau de fapt niste hoti care l-au legat, l-au batut si au strans apoi tot ce au gasit de valoare prin casa. Au plecat cu 1500 de lei, un laptop si 4 telefoane inclusiv cu cel fix si si-au amenitat victima ca ii taie silicoanele.

Talharii i-au batut la usa pe la miezul noptii. Le-a deschis pentru ca le astepta vizita.

"M-au luat de pe internet. M-am pomenit la usa cu doi indivizi. Cand am deschis, mi-au pus mana in gat, m-am lovit, m-au legat, m-au amenintat cu un cutit. Mi-au spus ca daca nu le dau banii cardurile si pin-urile imi taie silicoanele. Sa nu tip", a povestit victima.

La asa o amenintare, nu a tipat. Barbatii, care ulterior s-a dovedit ca au 23 si 35 de ani, i-au scotocit toata casa. Afara mai aveau un complice, o femeie, care supraveghea scara blocului. Asa ca au cautat pe indelete si au luat tot ce au gasit de valoare. Inclusv telefonul fix pentru ca victima sa nu sune dupa ajutor. Si dusi au fost.

Victima a gasit totusi o solutie. "Eu aveam si calculator in casa si m-am ridicat, eram legata asa in lateral si am reusit sa tastez cu o mana pe Facebook catre 5 prieteni un mesaj de ajutor", a povestit victima.

"Ieri politistii bucuresteni i-au identificat pe autori si pe tanara de 27 de ani care i-a ajutat la infractiunea de talharie, iar acum se afla in arest preventiv pentru 25 de zile" a explicat Emilia Mihai, purtator de cuvant al Politiei Capitalei.

Transsexualul a recunoscut ca a fost pe vremuri escorta. Acum lucreaza la un club. In urma cu 3 ani si-a spus povestea pe canapeaua lui Maruta.

Daca vor fi gasiti vinovati, hotii risca pana la 20 de inchisoare. Victima lor a tinut sa le multumeasca politistilor si si-a recupat bunurile furate.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO