Sorina vrea sa fie din nou Sorin, dupa 15 ani in care a fost transsexual!


Ultimul update: Luni 05 Noiembrie 2012 01:14
Data publicarii: Joi 01 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Primul transsexual din Romania, care si-a dorit enorm sa devina femeie si si-a vazut visul cu ochii acum 15 ani, cere sa fie transformat inapoi in barbat.

Sorina, sau Sorin, dupa cum stau acum lucrurile, recunoaste ca ce-a facut a fost un capriciu al tineretii. Arata insa cu degetul spre medicii care au facut operatia si pe care ii acuza ca s-au folosit de el ca de un cobai.

Are 34 de ani acum si regreta ca s-a transformat in femeie pe cand avea 19 ani: ,,Nu sunt femeie! Eu sunt barbat. Mananc ca un barbat si arat ca un barbat si mie imi plac fetele. Femeile frumoase imi plac mie."

"Inainte ma chema Sorin, eram copil si nu m-am gandit cum o sa fiu. Eu am fost un fel de cobai. Am facut-o din curiozitate! N-am vrut sa ... Nu doream sa fiu chestia aia, sa fac schimbare de sex. Imi pare rau de ce am facut!"
Acum vrea sa isi schimbe din nou sexul. O operatie nu doar extrem de complicata ci si foarte costisitoare.

Chirurgul care in 1995 a facut in premiera pentru Romania operatia de schimbare de sex este revoltat de acuzatiile care i se aduc.

"A fost extrem de usor de influentat de diferite persoane. A fost convinsa de niste colegi mai putin avizati ca implantele mamare ar putea produce cancer. A transforma un barbat in femeie e mai simplu decat transformarea unei femei in barbat." spune prof. dr. IOAN LASCAR, medic chirurg plastician.

Ramane de vazut acum daca medicii vor mai fi dispusi sa faca inca o operatie pentru ca Sorina sa redevina Sorin.

Zeci de mii de proteze mamare, retrase de pe piata!
A vrut sa-si mareasca bustul, dar s-a ales cu PATRU sani!
GROAZNIC! Fotomodel roman, cu sanii distrusi din cauza silicoanelor!
VIDEO PROTVPLUS.RO