Avantajele sexului oral, promovate pe un site de sfaturi ortodoxe. Ce pozitie are Biserica

27-05-2014 17:11

''Intimitatea adolescentilor este pervertita de site-uri fals crestine, care ii invata ca unele practici trupesti, imorale, ar fi acceptate de canoanele Bisericii Ortodoxe Romane''.

Aceasta este pozitia Patriarhiei, care a reclamat la Politie, dar si la institutia care administreaza paginile romanesti de
internet, ca in mediul virtual persoane care n-au nicio legatura cu biserica promoveaza neadevaruri.

Plangerile n-au avut inca efect, deoarece este nevoie de o decizie a instantei. Asa ca pana atunci Dumnezeu cu mila.

Alexandru are 24 de ani si e crestin ortodox practicant. Deschide prima oara un astfel de site si gaseste articole care dezbat, fara perdea, probleme din viata intima.

"Intre iubire si pacat. Tinerii si sexualitatea, intrebari si raspunsuri. Pacatul curviei. Gravitatea pacatelor care se pot face prin relatiile trupesti. -Cine crezi ca da aceste informatii? -Preotii."

Si Adrian, de 28 de ani, gaseste, printre icoanele de pe site, postari despre intreruperea sarcinii si minuni moderne.

Incognito sau nu, administratorii acestui site, care se declara crestin ortodox, vorbesc in amanunt despre avantajele si dezavantajee sexului oral. Cum NU implica el pierderea fecioriei, cum bolile sexuale se transmit mai greu si cum NU duce la sarcini nedorite.

Internetul e plin de astfel de site-uri pe care Patriarhia Romana le-ar dori inchise. Reprezentantii BOR au reclamat la politie, in repetate rinduri, ca ele folosesc intr-un mod injust termenul de "ortodox".

Constantin Stoica: "Se prezinta ca fiind site-uri ale Bisericii Ortodoxe Romane, dar nu au niciun fel de aprobare sau binecuvantare. Grav este ca ele nu aduc lumina in sufletele celor care intra pe aceste site-uri, ci dimpotriva mult mai multa confuzie."

Inca de acum cateva luni, oficialii Patriarhiei au incercat sa afle cine controleaza acest site si altele similare, care, spun clericii, promoveaza o moralitate indoielnica, false valori crestine si promoveaza bigotismul si ezoterismul. Problema este ca autoritatea nationala care administeaza domeniile .ro nu dezvaluie identitatea autorilor, atata vreme cat ei isi platesc taxele si nu fac obiectul unor anchete penale.

Nu este primul conflict intre Patriarhia Romana si site-urile cu continut aparent crestin. Nu o data reprezentantii BOR i-au contestat pe cei care promovau matrimoniale intre enoriasi, spovedanii online sau acatiste contracost.

Anul trecut, institutia a reclamat o pagina pe care apareau falsi preoti romani, imbracati sumar intr-un calendar.

Tags: biserica, sex, sfaturi,


VIDEO PROTVPLUS.RO